Nyári Dia komoly megmérettetésre vállalkozott

Forrás: facebook.com/nyaridianafanclub -
Balaton-átúszás Nyári Diana Balaton RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Diától nem állnak távol a sportesemények: nemrég a Balaton-átúszásra vállalkozott, de már nem először. Apukájával együtt teljesítették a távot, és mindketten nagyon szép eredménnyel zártak!

Nyári Dia már tavaly is indult a Balaton-átúszáson, így idén sem maradt ki a programból. Ezúttal apukájával együtt teljesítették a távot, bár a színésznő egy korábbi megfázás miatt nem a tervezett távon indult, orvosa tanácsára csak rövidebb úszásra vállalkozott.

Forrás: facebook.com/nyaridianafanclub

"Már tavaly is indultam a versenyen, így most sem volt kérdés, hogy itt leszek. Bár úgy terveztem, hogy a Zamárdi – Tihany – Zamárdi távot úszom le, ami 4400 méter, ám múlthéten beteg voltam, s az orvos azt tanácsolta, ne terheljem magam ennyire, így végül két kilométert úsztam. Érdekesség, hogy az apukám is indult, bár ő a hosszabb távon, és mind a ketten harmadikok lettünk" - mesélte Dia a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.