Sokaknak elképesztően jól áll a természetesség, míg mást, akit már megszoktunk talpig sminkben, szinte alig ismerünk meg a kozmetikumok nélkül. Nézzük, a magyar celebek közül ki melyik csoportba tartozik!

Dér Heni  

Általában a színpadon vagy valamilyen televíziós produkcióban láthatjuk Dér Henit, természetesen gyönyörűen kifestve, éppen ezért is csodálkoztunk rá, amikor smink nélküli képet osztott meg magáról.

Dér HeniForrás: Instagram/Dér Heni

Iszak Eszti  

A műsorvezető egy nyári reggelen a Balatonnál köszöntötte a napot, ennek örömére pedig megmutatta magát természetes valójában az Instagram-oldalán. Jól áll neki a természetesség!

Iszak EsztiForrás: Instagram/Iszak Eszti

Bódi Sylvi  

A szörfmániás Bódi Sylvi hónapokig utazgatott a világ legszebb tájain. Siargao mesés szigetétől egy csodás szelfivel búcsúzott, ahol nem félt megmutatni magát smink nélkül.

Bódi SilvyForrás: Instagram/Bódy Silvy

Horváth Éva  

Korábban a túlélő valóságshow-ban is láthattuk a modellt smink nélkül, legutóbb pedig a Miss Balaton koronáját mutatta meg a saját fején úgy, hogy semmilyen kozmetikumot nem kent magára.

Horváth ÉvaForrás: Instagram/Horváth Éva

Sarka Kata  

Kata júliusban Balatonföldváron élvezte a nyarat, ahonnan bikinis, smink nélküli fotóval kedveskedett a rajongóinak, a legnagyobb örömükre.

Sarka KataForrás: Facebook/Sarka Kata