Az olimpia legsportszerűbb párosa döntőbe jutott

Forrás: AFP/Pedro Ugarte -
hosszútávfutás sportszerű olimpia RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A női 5000 méteres síkfutás végén egymásban bukott fel Nikki Hamblin és Abbey D'agostino, de egymást bíztatva sikerült bebicegniük a célba. Ezzel a sportszerű húzással pedig a döntőbe is bejutottak.

Örökké emlékezetes jelenet marad a női 5000 méteres síkfutás vége. Az új-zélandi Nikki Hamblin és Abbey D'agostino ugyanis felbukott egymásban, így a mezőnytől is jócskán lemaradtak. Először Nikki szorult bátorításra, de miután Abbey felsegítette kiderült, hogy az utóbbi térde kibicsaklott: pár lépés után összeesett.

Forrás: AFP/Johannes Eisele

Ekkor Nikki próbált segíteni a versenyzőn, de az meggyőzte az új-zélandi sportolót, hogy nélküle fusson be a célba, mert nem biztos, hogy ő egyáltalán lábra tud állni. Végül Abby is befutott, akit Nikki a célvonalban várt, hogy együtt ünnepelhessenek. Ők lettek az utolsók, de a bírákat meghatotta ez a sportszerű viselkedés, így a női 5000 méteres síkfutás elődöntőjéből bejuttatták őket a döntőbe.

Forrás: AFP/Pedro Ugarte
Aki túlélte a nepáli földrengést és aki véletlenül kvalifikálta magát az olimpiára – Ők Rio legkülönlegesebb indulói!http://www.life.hu/ez-zsir/20160816-a-legkulonlegesebb-olimpiai-sportolok.htmlA riói olimpia számunkra elsősorban a magyar sportolókról szól. Az ő sikereikért izgulunk nap mint nap, és azért, hogy a négy év kemény munkája beérjen számukra. Persze minden versenyző ezt a kemény utat járja be az olimpiai ciklusokban, sőt vannak néhányan, akik egészen szokatlan történetükkel is kitűnnek a sportolók sorából. Ez Zsír!OrigoDurván alázták csontsovány teste miatt Cinthya Dictatort http://www.life.hu/ez-zsir/20160817-cinthya-dictator-visszavagott-rajongoinak-akik-a-sovanysaga-miatt-kritizaltak-nem-erdekli-hogy.htmlCinthya Dictatort néhány nappal ezelőtt kemény szavakkal illették a követői. Nem kevés kritikát kapott a fiatal fotós azért, mert csontsoványnak tartják, Cinthya azonban nem esett kétségbe a keresetlen szavaktól: visszavágott! Ez Zsír!--Oda a sárm? Leonardo DiCaprio aputestet villantott http://www.life.hu/ez-zsir/20160816-leonardo-dicaprio-elengedte-magat-a-sztar-ismet-apatestben-kisse-meghizott.htmlA színész a jelek szerint kissé belakott az utóbbi hónapokban. A legutolsó fotóin jól látszik, hogy a sztárra felszaladt pár kilogramm felesleg. Ez Zsír!--Fergie 41 évesen is egy tüzes istennő: szexi fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20160816-fergie-a-kora-ellenere-is-elkepesztoen-szexi-fotok-a-41-eves-vilagsztarrol.htmlAz énekesnő egy valóban extravagáns fellépőruhát választott a legutóbbi fellépéséhez. Újból megmutatta, hogy egy igazi vadmacska! Ez Zsír!--Ó, az a test! Vajna Timi bikinialakjától megolvadt a monitorunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160816-vajna-timi-bikinialakjatol-megolvadt-a-monitorunk.htmlVajna Timi legutóbb még Ibizán pihent, alig néhány nappal később pedig 3 kilométerrel arrébb Formenterán, természetesen már egy másik fürdőruhánan találtuk meg. Ez Zsír!OrigoHűha! Új cicikirálynőt üdvözölhetünk a szexi atlétanő személyébenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160815-uj-cicikiralynot-udvozolhetunk-a-szexi-atletano-szemelyeben.htmlA dögös atléta, Michelle Jenneke csak úgy vonzza a tekinteteket, így nem is csoda, hogy rengeteg rajongót szerzett, és valószínűleg ők a riói olimpia után sem pártolnak el tőle. Ez Zsír!AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.