Jennifer Lopez nem járatja iskolába a gyermekeit: Ez vajon jó ötlet?

iskola nevelés Jennifer Lopez gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves világsztár szerint az élet a legjobb tanítómester, így a gyermekeinek nincs szüksége semmilyen oktatási rendszerre. 

Jennifer Lopez nemrég a People magazinnak elárulta, hogy anno nagy gondot okozott neki, hogy milyen iskolát válasszon ikreinek, Maximiliannak és Emme-nek. Bár a gyerekek már 8 évesek, a hírek szerint jelenleg nem járnak iskolába, melynek oka a következő: a sztár az otthoni taníttatásban hisz.

Forrás: Instagram/jlo

"Nem tartom magam hétköznapi nőnek, így a gyermekeim sem azok. Állandóan utazom, és ők jönnek velem: ehhez vannak szokva. A legfőbb tanítómester úgyis az élet, és amit nagyon megtanulnak ebből, az az, hogy mindig minden változik az ember körül. Szerintem remek, hogy ők ehhez alkalmazkodnak majd" - mesélte a sztár, aki hol magántanárt fogadott, hol pedig ő maga oktatta a csemetéket.

Becsöngettek - Tedd könnyebbé gyerkőcöd számára a visszarázódást!http://www.life.hu/csalad/20160902-tanevkezdo-jotanacsok-szuloknek.htmlMúlt csütörtökön elkezdődött a 2016-os tanév. Mivel az első hét csonka volt, a valódi tanulás csak most következik. Stresszes időszak ez gyereknek, szülőnek és tanárnak egyaránt, van azonban néhány tippünk az anyukák és apukák számára, amik segítségével megkönnyíthetik a kisiskolás gyermekük iskolába való visszaszokását. CsaládOrigoÍme, Ryan Gosling eltitkolt unokatestvére – Ikertornyok Hollywoodbanhttp://www.life.hu/csalad/20160902-hiressegek-akik-annyira-hasonlitanak-hogy-rokonok-lehetnenek.htmlHollywoodban szinte mindenki rokona mindenkinek. Ott egy unokatestvér, itt egy elfelejtett nagybácsi vagy egy jólelkű keresztanya, a sztárok világa exkluzív és kissé belterjes. A következő sztárpárok viszont – bármilyen meglepő – hivatalosan nem állnak rokonságban egymással. Azért írtuk, hogy hivatalosan, mert a megdöbbentő hasonlóságokat látva nem lennénk meglepve, ha egyszer csak kiderülne róluk, hogy egymás eltitkolt unokatestvérei. CsaládAFPÓrisápocakot villantott Baby Gabi!http://www.life.hu/csalad/20160902-oriaspocakja-van-baby-gabinak-aki-35-hetes-terhes-mar-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-legujabb-fotojat.htmlBaby Gabi óriáspocakkal várja ikrei érkezését. Az énekesnő számára nem volt felhőtlen időszak a terhesség, de hamarosan kibújnak a babák és minden probléma a feledés homályába merül. Család--2 gyermek után is imádja egymást Emily Blunt és John Krasinskihttp://www.life.hu/csalad/20160828-2-gyermek-utan-is-imadja-egymast-emily-blunt-es-john-krasinsky-szinesz.html2 kicsit gyermek, és sok-sok munka, a hollywoodi sztárpár mégis nagyon boldog együtt. Vajon mi a titkuk? Család--Kész nő lett Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas lányahttp://www.life.hu/csalad/20160831-catherine-zeta-jones-es-michael-douglas-lanya-nagyon-sokat-nott.htmlEgyre jobban hasonílt édesanyjára a 13 éves Carys. Család--Katie Holmes igazi családanya! Így neveli gyermekét a világsztár http://www.life.hu/csalad/20160829-katie-holmes-muzeumba-vitte-a-kislanyat-suri-cruise-igazi-kis-holgy-lett-foto.htmlA sztárcsemete igazán szerencsésnek mondhatja magát: a vörös szőnyeg mellett édesanyja a kultúrális programokat is előnyben részesíti. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.