Hoppá! Tóth Gabi már eldöntötte gyerekei nevét

Tóth Gabi család énekesnő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi és Trap kapitány még az esküvőt sem tervezi, de az énekesnő már eldöntötte, hogy fogják elnevezni közös gyermekeiket. 

Sokáig csak zöld arcfestéssel lehetett látni a Tha Shudras frontemberét, Trap kapitányt. Mostanra azonban nem csak igazi arcát vállalja fel, de azt is, hogy teljesen odavannak egymásért Tóth Gabival. A két zenész 2014-ben ismerte meg egymást és szinte azonnal szerelembe is estek, azóta egy párt alkotnak. Gabiék többször beszélgettek már arról, hogy jövendőbeli gyerekeiknek milyen nevet adnának, és az énekesnőnek határozott elképzelése van ezzel kapcsolatban.

Szegénység, éhezés, kiszolgáltatottság - A világ gyermekeinek tragikus helyzetehttp://www.life.hu/csalad/20160919-szeptember-20-unicef-a-gyermekek-vilagnapja.html2015-ben körülbelül 1 millió gyermek számára életük első napja egyben az utolsó is volt - borzasztóan magas szám ez. Az UNICEF Világ gyermekeinek helyzete (SOWC 2016) idei jelentése szerint pedig a világ legszegényebb kiskorúinak az életkörülményei a következő 15 évben csak tovább fognak romlani, amennyiben a kormányok, vállalatok, nemzetközi szervezetek nem tesznek erőfeszítéseket a megoldások keresésére. Szeptember 20-án a gyermekekre, elsősorban a fejlődő országok gyermekeire emlékezünk. Család--Marsi Anikó fiai törik a magyarthttp://www.life.hu/csalad/20160919-marsi-aniko-ket-fia-tori-a-magyart-sosem-jartak-magyar-iskolaban.htmlAz egész család életére kiható döntést hozott Marsi Anikó, amikor a Tények műsorvezetői pozícióját elvállalta. Eleinte félt, most már viszont úgy gondolja, a lehető legjobb történt velük. Család--Állítják: Egy lepukkant otthonban senyved Brad Pitt mamájahttp://www.life.hu/csalad/20160917-brad-pitt-szinesz-mamaja-egy-lepukkant-otthonban-senyved-brad-pitt-mamaja.htmlRadarOnline szerint a milliomos Brad Pitt hátat fordított a 94 éves nagymamájának. A lap úgy fogalmaz, hogy a színész arra kényszeríti, hogy egy borzalmas idősek otthonában éljen.Család--Örömhír! Som-Balogh Edina hamarosan újra édesanya lesz http://www.life.hu/csalad/20160915-som-balogh-edina-varandos-a-kismama-eloszor-beszelt-a-terhessegerol.htmlA Life.hu egyik sztárszerzője régóta szeretett volna már újra édesanya lenni, mely most megadatott neki. A sztár és kedvese tavaszra várja második gyermekét. Család--Demcsák Zsuzsának komoly témában kellett beszélnie a lányával http://www.life.hu/csalad/20160912-demcsak-zsuzsa-kenyesebb-temakrol-is-nyiltan-beszel-gyerekevel-video.htmlAz édesanya nem szégyenlős, ha komoly dolgok kapcsán kell leülnie beszélgetni a gyermekével. A minap pont egy ilyen téma került szóba. CsaládOrigoRapid házasságok Hollywoodban http://www.life.hu/csalad/20160909-a-legrovidebb-hazassagok-hollywoodban.htmlNeked mi jut eszedbe Britney Spears első férjéről, Jason Alexanderről? Semmi? Na, és mi a véleményed Renée Zellweger exférjéről? Az sem tudtad, hogy volt már férjnél? Nyugi, teljesen normális, hogy nem emlékszel ezekre a hajdani párokra, frigyük ugyanis pillanatok alatt véget ért. Jöjjenek Hollywood legrövidebb házasságai. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.