fashion week haj extrém Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin mostanában ritkábban mutatja meg magát rajongóinak. A showman szépséges lánya ezúttal nem mindennapi frizurájával rukkolt elő Instagram oldalán.

Az egykor pufók Gáspár Evelin már a múlté. A nádszálkarcsú lány fele akkora mint néhány évvel ezelőtt. Szebbnél szebb fotókat posztol közösségi oldalaira, ahol rajongói is elismerően nyilatkoznak róla.

Bár mostanában nem árasztja el Insta oldalát szelfikkel, a közelmúltban mégis megosztott egy fotót, amin nem hétköznapi frizurával pózol. A most divatos apró kétoldali fonásokba fehér póttincseket is tetetett a lány.

Evelinnek még ez az extravagáns hajköltemény is jól áll.

Braids by @vikibede @besthairstudio #hairinspo

GE (@evelingaspar) által közzétett fénykép,

Hihetetlen! Nagyon vékony lett Gáspár Evelin: FOTÓ!

Az elmúlt években 30 kilótól sikerült megszabadulnia Evelinnek, de ezzel még nem elégedett meg. Továbbra is küzd, hogy elérje álomalakját, amihez egyre közelebb kerül.

Hajós és Tilla : "Jól öltözködünk, de nem vagyunk pávák!"http://www.life.hu/trend/20160929-hajos-es-tilla-szeretik-a-divatot-de-nem-tartjak-magukat-pavanak.htmlTill Attila és Hajós András számára rendkívül fontos a külső. Edzenek és bár nem követik a divatot mégis mindig trendi a megjelenésük. Trend--Mennyit változott Hosszú Katinka négy olimpia alatt? Nézd meg!http://www.life.hu/trend/20160928-nezd-meg-mennyit-valtozott-12-ev-alatt-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka nevét mára túlzás nélkül az egész világ ismeri. Az Iron Lady sikerszériája hosszú ideje töretlen, számos éremmel a háta mögött joggal nosztalgiázott az úszónő. Trend--Elképesztő luxusban élnek a milliárdos csemeték – less be nem mindennapi világukbahttp://www.life.hu/trend/20160921-megdobbento-luxusban-elnek-a-szingapuri-csemetek.htmlHalandó ember számára elképzelhetetlen luxusban élnek a milliárdos csemeték... TrendOrigoÉgig érő combokat villantott Lolahttp://www.life.hu/trend/20160916-a-csodaszep-enekesno-egig-ero-labakat-villantott-a-magyar-enekesno-lola.html"Feltöltődünk az őszre"- írta Instagram oldalán az énekesnő. Mi pedig a fotó láttán töltődünk fel. TrendOrigoTücsi még utoljára falatnyi bikinibe bújtatta dögös testéthttp://www.life.hu/trend/20160912-tucsi-kihasznalta-az-utolso-jo-idot-es-formas-testet-bikinibe-bujtatta.htmlTücsitől megszokhattuk, hogy hétről-hétre, sőt napról-napra szexi képekkel ajándékoz meg minket. A hétvégén például, kihasználva az utolsó napsugarakat, formás testét ismét pici kis bikinibe bújtatta. TrendOrigoEzt nem kellett volna Britney: Sokkoló szelfit lőtt!http://www.life.hu/trend/20160809-britney-spears-nem-tul-elonyos-kepet-osztott-meg-kozossegi-oldalan.htmlBár nemrég beszámoltunk róla, hogy Britney Spears maga mögött hagyta a múltat, leszámolt labilis énjével, és csúcsformára edzette magát, ezúttal mégis bebizonyította, hogy neki is vannak rosszul sikerült pillanatai... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.