Minden terhesség átalakítja a női testet, amivel nem könnyű megbirkózni. Vagy bevallják a várandós anyák, vagy nem, de olykor lehet igazán kétségbeejtő is a hirtelen változás. Így volt ezzel Melanie Varney is, aki egy éven belül 3 gyermeknek adott életet. Az anyává válás a legjobb dolog, ami valaha történt vele, de testének átalakulásával neki is meg kellett küzdenie.

Nem véletlenül hívják áldott állapotnak, a várandósság ugyanis valóban egy csoda. Ezzel együtt azonban nehéz megbirkózni a nőnek teste hirtelen, de elég radikális átalakulásával. Emellett pedig ott vannak a sztárok, akik a szülés után szinte egyből tökéletes alakkal pózolnak, ami hihetetlenül nagy nyomást helyez a kismamákra.

Forrás: Melanie Varney

Melanie Varney is bevallotta, nehezen tudta elfogadni, milyen gyors ütemben változik a teste. 1 éven belül 3 gyermeknek adott életet: két kislánynak, akik ikrek voltak, és egy kisfiúnak. Az anyává válás a legjobb dolog, ami történt vele, de küzdött, hogy megbékéljen saját magával. Éppen ezért is vállalta el az intim hangulatú fotózást, ami őszintén megmutatja, hogyan néz ki valójában egy szülés utáni test, amin nincsen semmi szégyellnivaló.

/1610/_szin20161010151516