Csak a hátsójukkal vannak elfoglalva, az egész életük akörül forog, hogy minél kerekebb és tökéletesebb fenekük legyen. A 35 éves Bruna Ferraz, és lánya, a 19 éves Eduarda Moraes egymással is versenyben állnak, hiszen csak egyikük nyerheti el a legformásabb fenékért járó megtisztelő címet.

Egymást ösztönözve készülnek a Miss Bumbum elnevezésű szépségversenyre, ahol egyetlen testrész áll a középpontban, mégpedig a fenék. A 35 éves Bruna Ferraz, és lánya, a 19 éves Eduarda Moraes hónapok óta csak a hátsójukkal vannak elfoglalva, és mindkettőjük úgy véli, ez a verseny az életüket jelenti.

Forrás: Instagram/Bruna Ferraz de Moraes

"A mindent jelentené számomra, ha megnyerhetném ezt a versenyt. Megváltozna vele az életem. De tudom, hogy édesanyámnak pont ugyanezt jelenti. Én büszke vagyok anyukám fenekére, remélem majd, ha annyi idős leszek mint ő, akkor az én hátsóm is olyan kemény lesz" - mondta a Daily Mailnek Eduarda Moraes. Anya és lánya mindketten bekerültek a verseny utolsó fordulójába, párosuk természetesen nem mindennapi jelenség ebben a megmérettetésben. Már az is csodálatos eredmény, hogy eddig eljutottak, de természetesen ez lemondásokkal is járt. Az anya élettársa például már otthagyta a nőt, mert nem bírta elviselni, hogy másról sem szóltak a napok, csak arról, hogy összehasonlítgatták a feneküket. "Választás elé állított: vagy abbahagyom, vagy elhagy. Már 6 éve voltunk együtt, nem volt tökéletes kapcsolat, de olyanok voltunk, mint férj és feleség. Nem volt nehéz eldönteni, mit akarok. Senkinek nem hagyom, hogy befolyásoljon és eltérítsen az álmomtól" - mondta a nő, aki ezek után még nagyobb figyelmet tudott irányítani a saját és a lánya hátsójára.