Katalin hercegné villantása a hét meglepetése - Heti stílusmustra

stílusmustra Uma Thurman Sarah Jessica Parker Katalin hercegné Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laza szettek, izgalmas színkombinációk, hatalmas bakik és egy furcsa meglepetés - nézzük, kik teljesítettek jól, és kik buktak el a vörös szőnyegen.

Variációk feketére

Uma Thurman fantasztikusan festett a tavaszi-nyári szezon nagy slágerében, az ujjatlan blézerben, amihez pliszírozott szoknyát választott. Nicole Richie ezzel ellentétben a fodrokra és a hangsúlyos kiegészítőkre szavazott.

UmaThurman, Nicole Richie Forrás: Northfoto, AFP

Kinek a választása jön be jobban?

A lazaság két oldala

Jessica Alba ritkán öltözik ennyire lazán egy vörös szőnyeges eseményen, most azonban a lány a szomszéd házból stílust hozta. Egyébként nagyon jól állt neki, a hét street style szettje díját is elnyerhette volna. A modell Imaan Hammam outfitje is elég laza lett, de némi glamourral fűszerezve.

Jessica Alba, Imaan Hammam Forrás: AFP

Melyik stílus tetszik jobban?

A hét legrosszabbjai

Alapvetően imádjuk Sarah Jessica Parker stílusát, de ezúttal nagyon nem jött be a választása, ahogy az énekesnőé, Elle Kingé sem, aki próbált valami extrémmel kitűnni, de sokkal inkább nevetségessé vált.

Sarah Jessica Parker, Elle King Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

A legütősebb színkombinációk

El sem tudjuk mondani, mekkora boldogságot jelent, hogy végre nem a plasztikszörnnyé válásáról, hanem izgalmas ruhaválasztásáról kell beszélnünk. Nicole Kidman igazán elegánsan festett ebben a csodás szabású ruhában, aminek a színei is tartogattak kellemes meglepetéseket. A hét másik érdekességét Lady Gaga hozta, aki az új lemezének bemutatóján metállal kombinálta a rózsaszínt.

Nicole Kidman, Lady Gaga Forrás: AFP

Kinek a választása jön be jobban?

A hét meglepetése

Nem kérdés, hogy a hét meglepetése Katalin hercegné villantásveszélyes ruhája volt, ami miatt rendesen meg kellett küzdenie az elemekkel. A szél és az erős vakuk sem tettek jót az elegáns megjelenésnek.

Katalin hercegné Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.