Laza szettek, izgalmas színkombinációk, hatalmas bakik és egy furcsa meglepetés - nézzük, kik teljesítettek jól, és kik buktak el a vörös szőnyegen.

Variációk feketére  

Uma Thurman fantasztikusan festett a tavaszi-nyári szezon nagy slágerében, az ujjatlan blézerben, amihez pliszírozott szoknyát választott. Nicole Richie ezzel ellentétben a fodrokra és a hangsúlyos kiegészítőkre szavazott. 

UmaThurman, Nicole RichieForrás: Northfoto, AFP

A lazaság két oldala  

Jessica Alba ritkán öltözik ennyire lazán egy vörös szőnyeges eseményen, most azonban a lány a szomszéd házból stílust hozta. Egyébként nagyon jól állt neki, a hét street style szettje díját is elnyerhette volna. A modell Imaan Hammam outfitje is elég laza lett, de némi glamourral fűszerezve.

Jessica Alba, Imaan HammamForrás: AFP

A hét legrosszabbjai  

Alapvetően imádjuk Sarah Jessica Parker stílusát, de ezúttal nagyon nem jött be a választása, ahogy az énekesnőé, Elle Kingé sem, aki próbált valami extrémmel kitűnni, de sokkal inkább nevetségessé vált.

Sarah Jessica Parker, Elle KingForrás: AFP

A legütősebb színkombinációk

El sem tudjuk mondani, mekkora boldogságot jelent, hogy végre nem a plasztikszörnnyé válásáról, hanem izgalmas ruhaválasztásáról kell beszélnünk. Nicole Kidman igazán elegánsan festett ebben a csodás szabású ruhában, aminek a színei is tartogattak kellemes meglepetéseket. A hét másik érdekességét Lady Gaga hozta, aki az új lemezének bemutatóján metállal kombinálta a rózsaszínt. 

Nicole Kidman, Lady GagaForrás: AFP

A hét meglepetése

Nem kérdés, hogy a hét meglepetése Katalin hercegné villantásveszélyes ruhája volt, ami miatt rendesen meg kellett küzdenie az elemekkel. A szél és az erős vakuk sem tettek jót az elegáns megjelenésnek.

Katalin hercegnéForrás: Northfoto