A 101 kilós fogyást követően a nő bőre teljesen megereszkedett. Két plasztikai műtéttel sikerült csak helyrehozni az alakját.

Celia Shroder, 32 éves nő Colorado-ból, 4 gyermek édesanyja. 101 kilótól szabadult meg, melynek következtében a megnyúlt bőr úgy lógott rajta, mint egy túlméretezett ruha. – írta meg a DailyMail.

Forrás: Facebook/Celia Shroder

 A fiatal anya egész gyermekkorában csúfolódások áldozata volt, hiszen kóros elhízása miatt

11 évesen már felnőtt méretű ruhákat hordott. Megelégelte, hogy az emberek undorodva pillantottak rá. Sokáig próbálkozott különböző diétákkal, majd 5 évvel ezelőtt a gyomor bypass műtét mellett döntött.

Miután a súlyfeleslegtől megvált, nem maradt más, mint a megereszkedett bőr. Celia így kommentelte önmagát: „úgy nézek ki, mint egy megolvadt gyertya." Nem csoda hát, hogy most úgy érzi, élete új értelmet nyert, mert a két plasztikai műtétnek köszönhetően életében először jól érzi magát a bőrében.

„ A beavatkozások óta teljesen másképp gondolok az ételre. A sajttorta volt a kedvencem, de ma már rám sem bírok nézni, ahogy a gyorséttermi ételekre sem." – mesélte a nő.

A második bőrkorrekciós műtétre idén szeptemberben került sor, melyet követően rá sem lehetett ismerni az egykori elhízott nőre.

További képeket itt nézhetsz meg Celiáról.