Charlize Theron hízás test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb szexszimbólumok egyike volt Charlize Theron, akinek Az ördög ügyvédjében nyújtott alakítását a mai napig nem lehet elfelejteni. Sajnos azonban az idő felette is eljárt, és már csak az emlékezetünkben maradt meg dívának.

Többé már nem az a szexi híresség Charlize Theron, ahogy mindenki megismerte, és ahogy a legtöbbek emlékezetében él. A színésznő hatalmas szexszimbólum volt, nem riadt vissza a meztelenkedéstől sem újságokban, sem a filmvásznon. Az ördög ügyvédjében is megvált ruhadarabjaitól, ma már valószínűleg erre nem vállalkozna, hiszen

felcsúszott rá körülbelül 20 kiló.

Charlize Theron Forrás: AFP/NORTHFOTO

Charlize Theron mindenki legnagyobb bánatára teljesen elvesztette a dögös kisugárzását, teste is alaposan elasszonyosodott.

Természetesen nem arról van szó, hogy a világsztár mostantól nem akar odafigyelni magára, ugyanis egy szerep kedvéért hízott majdnem 20 kilót. Azért ez sem semmi teljesítmény...Kíváncsiak vagyunk, mennyi idő alatt fogja majd leadni ezt a nem kevés felesleget a díva.

Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.