A magyar zeneszerző újra oltár elé szeretne állni szerelmével, ám most egy teljesen más módon. 

Adrienn még 2009-ben házasodott össze Edvin Martonnal egy titkos szertartás keretein belül. Bár a pár azóta nagyon boldog házasságban él, ám az álmuk között még mindig szerepel egy nagy lagzi. A párnak két gyermeke van, Maxim és Noel, akik alig várják a szülők nagy napját - írja a Bors.  

Edvin Marton és családjaFotó: Zsigmond László/Life.hu

"Amikor várandós lettem Maximmal, eldöntöttük, hogy összeházasodunk. Közel hét hónapos terhes voltam, így csak egy titkos, szűk körű szertartásunk volt. Mi viszont azóta vágyunk egy hatalmas, igazi álomesküvőre, vágyunk, hogy otthon, a saját kertünkben, az összes rokon és barát előtt újra kimondhassuk az igent. És ezzel együtt megejthetnénk a nászutat is, ami anno szintén elmaradt" - mesélte az édesanya. 

Marton Adrienn is csatlakozott hozzánk
Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Marton Andrienn privát séf is csatlakozott a Life.hu Sztárszerzőinek csapatához. Edvin Marton Emmy-díjas magyar zeneszerző, hegedűjátékos bájos felesége a gasztronómia világába kalauzolja el olvasóinkat mostantól heti rendszerességgel: a legkedvesebb receptjeit hozza el nekünk.