Kiszel Tünde és lánya így üdvözlik a Télapót

Forrás: Budai Tibor -
Kiszel Tünde mikulás Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde közös képen pózol gyönyörű lányával, Mikulásnak öltözve.

Szexi Mikulásnak öltözve pózol a naptár decemberi fotóján Kiszel Tünde és lánya, Donatella. A kép teljesen idillikus: csillámló hópelyhek hullanak az égből, anya és lánya pedig szeretettel egymásba kapaszkodva mosolyognak a kamerába.

Ezzel kívánnak kellemes Mikulást mindenkinek. Tünde továbbra is letagadhatna jó néhány évet, Donatella pedig már úgy fest a fotón, akár egy kész nő. A fiatal szépség mégis úgy döntött, nem szeretne a következő naptárban szerepelni már.

Kiszel Tünde naptár 2016, Donatellával Forrás: Budai Tibor

Megalázták Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20161206-kiskoraban-megalaztak-jennifer-anistont.htmlHamarosan mozikba kerül a színésznő új, Hivatali Karácsony című filmje, aminek kapcsán Jennifer Aniston egy régi történetet osztott meg az Entertainment magazinnal. TV + Sztárok--Majka és Dundika kisfia vezényszóra alszik elhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-a-kis-oliver-nem-csak-aranyos-hanem-okos-is.htmlNem is gondolnánk, hogy egy ilyen pici baba már képes szófogadóan viselkedni, pedig így van. TV + Sztárok--Ezért nem karácsonyozhat együtt Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20161206-meghan-markle-nem-ulhet-a-kiralyi-csalad-asztalahoz-karacsonykor-harry-herceg.htmlHiába a nagy szerelem, a párnak mégis külön kell tölteni az ünnepeket. Ennek oka, hogy Erzsébet királynő nem hajlandó megszegni a királyi család szokásait. TV + SztárokNorthfotoFésűs Nelly szerelme elárulta, nem hisz a monogámiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-fesus-nelly-tarsa-vajto-lajos-nem-hisz-a-monogamiaban.htmlNem először derül ki, hogy Fésűs Nelly és párja nem értenek egyet a hűség kérdésében. Vajtó Lajos kifejtette, ő nem hisz a monogámiában, a színésznő azonban biztos abban, hogy társa nem hagyná el egyetlen nőért sem. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsék jót viccelődtek Andy Vajnánhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-sebestyen-balazsek-andy-vajnan-viccelodtek.htmlA Rádió 1-hez szegődött csapat azt ígérte, megmarad a szabadságuk, ebbe bele tartozik az is, hogy viccelődhetnek kicsit Andy Vajnával. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani már az első nap bizonyították, hogy csak a helyszín változott, ők nem: poénkodtak egy sort főnökük akcentusával, és jót mosolyogtak a hallgatói fotón, amin Andy Vajnát Mikulásként ábrázolták. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMég a finálé előtt kieshet VV Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-vv-david-a-valovilag-utolso-hetenek-kivalasztottja.htmlVasárnap finálé, már csak öten vannak játékban a ValóVilág 36 milliós fődíjáért. Az elmúlt héten kiderült, a lakók a többszörös párbajgyőztes Dávidot gondolják a legesélyesebbnek a győzelemre, éppen ezért igyekeznek megszabadulni tőle. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.