Dér Heni már vágyik az anyaságra

Forrás: Instagram/Dérheniofficial -
kisbaba család alapítás Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni bevallotta a nagy világnak, hogy szívesen belevágna már az anyaságba, a Nagy Ő viszont egyelőre még várat magára.

Dér Heni határozott személyiség, így a férfiakkal kapcsolatban is konkrét elképzelései vannak. Az énekesnő már nem volt messze a vágyának beteljesülésétől, ám végül tavaly szakítottak a párjával, nem sokkal az esküvő előtt. Természetesen időt igényelt, mire kiheverte a szétválást, hiszen már valóban

nagyon közel volt ahhoz, hogy családja lehessen.

Dér Heni szeretne már családot alapítani Forrás: Instagram/Dérheniofficial

Harminc éves elmúltam, jó lenne már, ha lenne egy kisbabám" - mondta a Flúgos Futam adásában.

Heni ettől függetlenül nem érzi magát rosszul a bőrében, mert számtalan olyan célja és küldetése van az életben, amelyek még megvalósításra várnak. A sok munka mellett

megszerezte második diplomáját

is politológia szakon, melynek segítségével a határon túli magyarok érdekeit szeretné képviselni, de politikai pályára komolyabban nem készül. Emellett rendszeresen edzeni is jár, hogy alakját fitten tartsa, és az is a tervei között szerepel, hogy letegye a felsőfokú nyelvvizsgát angolból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.