Vannak, akik rövidebbre váltottak, és vannak, akik meglepő színekkel sokkolták a rajongóikat. Nézzük is az idei év legnagyobb hajparáit!

Színmágusok

Tavasszal a cannes-i filmfesztiválra Palvin Barbi meglepő módon fekete hajjal érkezett, amit a rajongói nem igazán fogadtak jól. Az ébenfekete haj kissé öregítette a fiatal modellt, nem is sokáig maradt meg. Valószínűleg csak egy fotózás kedvéért történt a változás, ami nem az egyetlen volt a modell idei évében. Októberben rózsaszín tincsekkel is megmutatta magát.

Palvi BarbiForrás: Instagram/realbarbarapalvin

Kiss Ramóna novemberben villantott teljesen új frizurát. Rövidebb is lett a haja, ráadásul frufrut is vágatott magának, és a hajszíne is teljesen megváltozott: platinaszőke lett. Nem sokkal később viszont már alaposan feltupírozott, rózsaszín hajjal jelent meg a Comet-gálán.

Kiss RamónaForrás: Instagram/ramona_kiss, Polyák Attila/Origo

Akik megszabadultak néhány centitől 

Dukai Regina tavasszal váltott rövidebb hajra. Habár nem az olló szabadította meg a centiktől, mindössze póthaját vetette ki éves hajkúrája miatt, hogy eredeti hajkoronája új erőre kapjon.

Dukai ReginaForrás: Facebook/Dukai Regina

Szabó Zsófi ezzel ellentétben éppen hogy betetette azt a bizonyos póthajat. Habár mi még mindig rövid hajjal szerettük legjobban a színésznőt, a loknik is jól állnak neki. Már az esküvőjén is új frizurájával tündökölt. 

Szabó ZsófiForrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

A Nox együttes egykori sztárjának szinte a védjegye volt már a hosszú haj, idén viszont megszabadult a barna tincsektől, és rövid frizurával mutatkozott. Szilvinek nagyon jól áll a kissé rövidebb fazon is, így nem csoda, ha a követői rögtön megdicsérték az új külsejét.

Péter Szabó SzilviaForrás: Instagram/szilvia_peter_szabo