Hollywoodi sztártervező ruháját viselte a nagy napon Szabó Zsófi

esküvő tervező Szabó Zsófi menyasszony Vera Wang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és Kis Zsolt október 1-jén mondták ki egymásnak a boldogító igent. A csodálatos esküvőt Zsófi álomszép ruhája koronázta meg, amit nem akárki tervezett: a hollywoodi celebek egyik kedvenc divattervezője, Vera Wang.

Az esküvőn, a szerelem megpecsételésének napján, a lelkünket és a testünket is ünneplőbe öltöztetjük. Aki a nagy napra készül, pontosan tudja, hogy a menyasszonyi ruha kiválasztása nagy dolog: tele van izgalommal, várakozással, hiszen a különleges pillanathoz különleges ruhát keresünk. Kíváncsiak voltunk rá, hogy Szabó Zsófi hogyan talált rá az igazira!

Forrás: Instagram/szabozsofi

„Sokat keresgéltem. Az elképzelésem megvolt a fazont illetően, nagyjából tudtam, hogy mit keresek, de annyi tervező van, annyi csodás modell, hogy nem is volt annyira egyszerű eljutni a tökéleteshez. Végül sikerült eldönteni, hogy külföldi tervezőtől szeretnék ruhát, és ki is néztem egyet, amit egy Andrássy úti szalon megszerzett nekem. Pontosabban három ruhát kértek be Vera Wang 2017-es kollekciójából, de amit először próbáltam, az lett az igazi.”

Habár Zsófi hosszú ujjú fazont képzelt el az esküvőre, egyszerűen beleszeretett ebbe a hernyóselyem ruhába, amit a francia csipke tett még elegánsabbá. „Szerelem volt első látásra” – mondja Zsófi, aki nagy örömmel próbálta a nagyszerű és híres tervező ruháját, de ahogy ő fogalmazott, amikor már rajta volt, ez egyáltalán nem számított, csak az, hogy mennyire a magáénak érezte.

Vera Wang, a hollywoodi sztárok tervezője

Az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco, a csodás modell, Chrissy Teigen, Victoria Beckham, Mariah Carey, Uma Thurman és Jennifer Lopez is Vera Wang ruhát viseltek a nagy napon.

Zsófi számára egyértelmű volt, hogy csak kölcsönzi a ruhát: „Tárgyi dolgokban nem kifejezetten vagyok ragaszkodó típus, már csak azért sem, mert az ember folyamatosan változik, megújul: más-más ruhákba, cipőkbe, tárgyakba szeret bele az évek során. Az esküvői ruhát nem akartam a szekrényben tartani, csak porosodna, és a ruha tényleg csak az esküvő napjára szól. A fényképeken viszont nagyon jó lesz visszanézni.”

Forrás: Instagram/szabozsofi

Az elegáns, letisztult menyasszonyi ruhát Zsófi egy abroncsos, csillogó Rabócsi Renáta ruhára cserélte, majd a menyecskeruha következett, amit szintén a nyíregyházi tervező álmodott meg. „Nagyon élveztem, hogy három különböző stílusú ruha is volt rajtam az este folyamán – mondta Zsófi – tökéletes volt az egész nap úgy, ahogy volt!”

Forrás: Facebook/rabocsirenata

Álomesküvő 1. rész – Találd meg a tökéletes menyasszonyi ruhát

A elkövetkező 7 hétben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! A legszebb menyasszonyi ruhákat itt találod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.