Bodri Kriszta és Seffer István boldogságban élnek, nemsokára megszületik második közös gyermekük is. Nem zavarja őket, hogy mit gondol a világ a nagy korkülönbséggel járó kapcsolatukról.

A 2007-es Miss World Hungary alkalmával szeretett egymásba Bodri Kriszta és Seffer István. Az érzelmek mindent elsöprőnek bizonyultak, a lány pedig teljesen felforgatta az életét a neves orvossal folytatott szerelmi viszony kedvéért: a karriert és a csillogást háziasszonyi szerepre cserélte. 

Bodri Krisztát és Seffer Istvánt nem érdekli mások véleményeForrás: Fem3Café

Öt évvel ezelőtt megszületett első közös gyermekük, idén márciusra várják a másodikat, és egyáltalán nem érdekli őket, hogy mit gondol róluk a külvilág. Éppen ezért nem sűrűn szoktak nyilvánosan beszélni a magánéletükről, ám Kriszta valamiért most elfogadott egy televíziós meghívást, ahol még azt is elárulta, hogy Istvánnak köszönhetően jobb szerető lett, sokat tanult tőle az ágyban. 

"Nagyon megrökönyödött mindenki. Azt mondták, biztos csak a pénze miatt vagyok vele, és úgyis elmúlik, összeszedem, amit szeretnék, majd lelépek" – mesélte Kriszta a műsorban. 

"Jó pár olyan megrázkódtatás ért minket, amiknél sokkal kisebbek miatt is szétmennek családok" – mondta Seffer, aki nyilván az őssejtbotrányra gondolt, ami miatt 1 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Törvényszék. Ám a Fővárosi Ítélőtábla új eljárás indítására kötelezte a Fővárosi Törvényszéket. 

A híres orvos azt is elmesélte, hogy Kriszta csak azért végezte el a jogi egyetemet, hogy tudjon neki segíteni a különböző jogi kérdésekben. Többek között ezért is hálás a fiatal lánynak, illetve azt is nagyon értékeli, hogy nyugodt családi hátteret biztosított számára a nehéz pillanatokban. 

Reméljük, Kriszta is megmutatja majd kisbabájukat, ahogy Pink és Mila Kunis is tették.