Majka gyerekei a legcukibb sztárcsemeték

Fotó: Polyák Attila/Origo -
cuki fotó gyerekek Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legszebb dolog az életben azt látni, amikor az ember gyerekei szeretik egymást. Erről a szeretetteljes pillanatról posztolt fotót Majka a közösségi oldalán. 

Majka nagyobbik fia, Marián már nagyfiú, aki igazi óvó testvérként viselkedik kisöccsével, szeretgeti, simogatja, és figyel arra, hogy a tesójával minden rendben legyen.

Majkáék meghitt, boldog családként élnek Fotó: Polyák Attila/Origo

Nagyon jó testvérek lehetnek a kis Majoros fiúk, több fotó is ezt mutatja. Bizonyára a szülők is meghatódtak a következő jelenet láttán, ezért is került fel a sztárapuka közösségi oldalára ez a fotó.

❤️❤️

Peter Majoros (@majesz187) által közzétett fénykép,

Láthatóan nem csak a szülők elfogult szeretete látta szépnek ezt a pillanatot, ugyanis a kicsikről kirakott fotó 12 óra alatt több mint 8500 kedvelést gyűjtött össze Majka közösségi oldalán. A fiúk meghatották az internetezők szívét.

Liptai Claudia megmutatta 10 hetes kisfiát: Íme Marcell!http://www.life.hu/csalad/20170109-liptai-claudia-musorvezeto-megmutatta-10-honapos-kisfiat-marcellt.htmlEddig rejtegette, de ma, Marcell napján megmutatta kisfiát Liptai Claudia. CsaládOrigoRyan Gosling rákban elhunyt sógorának ajánlotta a Golden Globe díjáthttp://www.life.hu/csalad/20170109-ryan-gosling-halott-sogoranak-ajanlotta-a-dijat.htmlRyan Golsing egyedül jelent meg a 74. Golden Globe díjátadón, felesége nem kísérte el. Az ok mögött egy szomorú családi tragédia áll... Család--Chris Hemsworth és kedvese a Golden Globe gálán randiztakhttp://www.life.hu/csalad/20170109-chris-hemsworth-dijat-adott-at-a-golden-globe-galan.htmlChris Hemsworth olyan felszabadult volt, akár egy kisgyerek. Nem is csoda, hiszen a fényűző Golden Globe gála után végre egy kicsit kettesben lehetett kedvesével, Elsával. Család--Megmutatta gyönyörű kislányát Völgyi Zsuzsihttp://www.life.hu/csalad/20170107-megmutatta-gyonyoru-kislanyat-volgyi-zsuzsi-az-anyamehben.htmlA modern technikának köszönhetően szinte még az arcvonásai is láthatóak Völgyi Zsuzsi babájának, aki még az anyaméhben van. De már nem sokáig, a Romantic énekesnője 10 hét múlva világra hozza első gyermekét. Család--Unokákat kapott Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/csalad/20170107-unokakat-kapott-zalatnay-cini-lanya-niki-parjanak-a-gyerekeit.htmlZalatnay Sarolta leszbikus lánya, Niki külföldön találta meg a párját egy háromgyermekes jamaicai származású nő személyében. Cini boldog: úgy érzi, így unokákat is kapott a sorstól. Család--Nem viszik tovább a Vámház körúti vállalkozást Klapka gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20170107-nem-viszik-tovabb-a-vamhaz-koruti-vallalkozast-klapka-gyorgy-gyerekei.htmlSem a zálogházat, sem a dióst nem veszik át Klapka gyerekei. Erről egyébként édesapjuk is tudott, az örökösök ezt már korábban leszögezték. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.