Pierce Brosnan, minden idők legsármosabb James Bondja a napokban Hawaiin pihente ki a múlt év fáradalmait felesége társaságában. Az idősödő színész még mindig jó formában van, feleségére viszont ismét felcsúszott néhány kiló.

A világ egyik legsármosabb akcióhőse szebbnél szebb nők társaságában forgat, mégis kitart szexi, molett felesége mellett immáron 16 éve. 

Erre emlékeztek még?
Bochkor Gábor nagy vihart kavart azzal, hogy a Music FM Önindító című műsorában kijelentette: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék." (A teljes szöveget itt olvashatod.) A rádiós Pierce Brosnan színész és felesége közös fotójának apropóján szólalt meg a témában. A James Bond-filmek sztárjának neje legalább harminc kilót hízott. A hírek szerint ez Brosnant nem érdekli, ugyanúgy imádja feleségét, mint korábban.

A szépséges sztárfeleség kapcsolatuk hajnalán még darázsderékkal büszkélkedett, ám az évek során jó néhány pluszkiló csúszott fel rá. Férjét viszont, úgy tűnik, nem zavarja ez a kis túlsúly, ugyanúgy szereti párját, mint egykor. Ettől csak még szimpatikusabb a szívtipró színész.

Pierce Brosnan Hawaii partjainForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

A közelmúltban Hawaii csodás partjain múlatták az időt, ahol a lesifotósoknak sikerült néhány pillanatot megörökíteni a fürdőnadrágban és bikiniben sütkérező párról. Brosnan remek formában van, felesége pedig fekete egyberészes hosszú ujjú rucival próbálta elfedni előnytelen idomait. 

Pierce Brosnan felesége bikinibenForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

 

Ilyen tündéri nagypapa Pierce Brosnan – Cuki fotó!

A világsztár unokája még június 29-én látta meg a napvilágot, és a Marley May Cassandra nevet kapta. Brosnan rettentően büszke, és örömét meg is osztotta a rajongókkal.