Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Bak havában születtél.

A magabiztos pesszimista. Egyszerre hűvös és elegáns, megjelenésével a tökéletes hatékonyság látszatát kelti. Valójában egy csintalan lány, aki huncutságra és társaságra vágyik. Sajnálatos módon jellemének ezt az oldalát jól leplezi. Visszafogottsága és fegyelmezettsége nem mindig vonzó a férfiak szemében. Az élet anyagi kérdéseiben mindig céltudatos és határozott. Ő nem a fantáziavilágban él, erősen dolgozik, hogy leküzdje az akadályokat. Józan, gyakorlatias és megfontolt. Az élet dolgait logikusan közelíti meg, kerüli a gyengédség külső megnyilvánulásait. Ez azonban egyfajta védekezés a részéről, hisz az, aki ismeri őt közelről, tudja, hogy jó barát, segítőkész, valamint erotikus szerető lakik benne, csak fel kell tudni kelteni az érdeklődését.

Irina Shayk 1986. január 6-án született, a Bak csillagjegyébenForrás: Giphy

Meghatározó nőiességét az öltözködésben a fekete, a barna, az indigó és a sötétzöld színek emelik ki a legjobban. Sminkje mindig tökéletes, és szinte láthatatlan. Arcszínének tökéletesítéséhez BB-krémet használ, enyhe barackos arcpirosítóval élénkíti az orcáját, hogy ragyogóan természetes és üde megjelenése legyen. Szemét általában egy diszkrét tusvonallal emeli ki, szempilláit természetes hatású szempillaspirállal festi. Ajkára rendszerint egy áttetsző ajakbalzsamot használ.

Így sminkelj, ha Nyilas a csillagjegyed
Kedvenc színei között a piros, a zafír, a türkiz és a kék is megtalálható. Ötvözi a sportos eleganciát a női praktikával. Tudd meg, hogy sminkel egy Nyilas nő!