Pierce Brosnan és felesége húsz éve házasok, ám úgy tűnik, őket is utolérte a válság...

A James Bond filmek sármos színésze és felesége, a túlsúlya miatt is sokszor piszkált Keely már húsz éve alkotnak egy párt. Két gyermekük is született a frigyből, a legkisebb 16 éves, nagyfiuk már felnőtt és önálló életet él. A színész és felesége legendásan jó házasságban éltek együtt, a férfi pedig mindig elismerősen és szeretettel beszélt feleségéről még akkor is, amikor túlsúlya miatt kikezdték őt Hollywoodban.

Pierce Brosnan és felesége, Keely Shaye SmithForrás: AFP/Janek Skarzynski

Úgy tűnik, most mégis zátonyra futott a házasságuk, apletykák szerint méghozzá egy gyönyörű színésznő miatt.

A hírek legújabb filmjének, The Only Living Boy in New York-nak forgatásán röppentek fel, ugyanis a színész feltűnően közel került gyönyörű kolléganőjéhez, Kate Beckinsale-hez. Állítólag romantikus vacsorákat töltöttek egymás társaságában a forgatási nap végén. Ennek híre a világsztár feleségéhez is eljutottak, aki nem fogadta kitörő örömmel a lopott órákat...

Kate Beckinsale csavarta el Pierce Brosnan fejét?Forrás: Origo

A szokásos év eleji hawaii nyaralásuk sem boldogsgában telt, így ez további találgatásokra ad okot.

"Pierce és Keely éve óta mindig hawaii rezindenciájukon kezdik az évet, az ünnepek után rögtön elutaznak, legalább tíz napot pihenéssel, lazítással töltenek a szigeten. Ilyenkor mindig nagyon jókedvűek, folyton évődnek egymással, tisztára nászutas  hangulatban kezdik az új évet, szoktunk is irigykedni rájuk. Idén azonban nagyon más volt a légkör, rosszkedvűek, zárkózottak voltak. Keely sokszor le sem jött a partra, és ha strandoltak is, mintha nem lett volna meg közöttük a szokott összhang."- mesélte egy helyi ismerősük, írta meg a Best Magazin.