Sminkelj úgy, mint a Szex és New York sztárja, Kristin Davis

születésnap Kristin Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben a szende Charlotte-ként ismerik a Szex és New York című sorozatból. A bájos színésznő, Kristin Davis szépségpraktikait 52. születésnapja alkalmából elemezzük. 

Üde frissességének érdekében nagy gondot fordít az alapos arctisztításra. Imádja a gyümölcsös arcpakolásokat és mikroszemcsés arcradírral rendszeresen leradírozza bőrét, amit ezután esszenciális arcolajakkal kényeztet. Imádja az aromaterápiás, természetes alapanyagokat, mint a kókusz vagy az argánolaj.

Imádja a gyümölcsös arcpakolásokat Forrás: AFP

Az alapozás előtt pórusminimalizáló báziskrémmel tökéletesíti bőrének textúráját. Kedvence a folyékony alapozó, amit szinte láthatatlan finomságúra masszíroz a bőrébe. Ezután rózsás árnyalatú krémpirosítóval élénkíti az orcáit úgy, hogy természetes hatású maradjon, majd nagyon finom rétegben porpúderrel lefixálja.

Szemöldökét finoman, gél állagú szemöldökfestékkel áthúzza és kifésüli száliránynak megfelelően a felesleget. Kedvenc szemhéjpúdere a pezsgő-bézs, ezt a mozgószemhéjára satírozza. A szemhéj közepétől kifelé mélyíti a szempillatövét egy kis fekete szemceruzával, amit szépen elsatíroz, hogy természetes hatású maradjon a tekintete. Szempilláit fekete, ívelő szempillaspirállal festi ki. Ajkát általában a kedvenc rózsás árnyalatú ajakrúzsával festi ki.

Szemöldökét finoman, gél állagú szemöldökfestékkel áthúzza Forrás: AFP

10 stíluslecke, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

Közel két évtizede, egészen pontosan 18 éve debütált a Szex és New York, ami azóta igazi kultsorozattá vált. Íme, a Cosmopolitanek, a szinglik, a Manolo Blahnikok és Mr. Big világának legfontosabb szépségtippjei. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Kritikán aluli ruhák a Brit Awards vörös szőnyegén - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170223-trendjelentes-a-brit-awards-voros-szonyegerol.htmlTegnap este rendezték meg a Brit Awards díjátadót, vagyis a britek Grammy-gáláját. Nézzük, hogyan szerepeltek a hírességek a vörös szőnyegen. Trend--Az Oscar-gálák legszürreálisabb ruhái - Képek az elmúlt 30 évből!http://www.life.hu/trend/20170222-az-oscar-galak-legszurrealisabb-ruhai-az-elmult-30-evbol.htmlHazai idő szerint hétfő hajnalban adják át a 89. Oscar-gála keretein belül a legjobb filmeseknek járó aranyszobrokat. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg inkább, miket viseltek a sztárok az elmúlt 30 évben az Oscar vörös szőnyegén. TrendAFPA legújabb sminktrendek egyenesen New Yorkbólhttp://www.life.hu/trend/20170221-a-legujabb-sminktrendek-egyenesen-new-yorkbol-larion-oscar-beszamoloja.htmlHa már New York Fashion Week, akkor a hazai divatélet elhivatott szakemberét, Larion Oscart kérdeztük meg az ott bemutatott legújabb trendekről. Oscar az első magyar, aki a divatmetropoliszban dolgozott a legnagyobb tervezőkkel, így ő a legjártasabb a témában. Íme, a legforróbb sminktrendek a nemzetközileg is elismert sminkmester tolmácsolásában! TrendAFPMire jó és hogyan működik a primer? http://www.life.hu/trend/20170217-mire-jo-es-hogyan-mukodik-a-primer-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlA tökéletes illúzióhoz nélkülözhetetlen a sminkelés egyik legfontosabb kelléke, a primer. Mivel sokan nem tudják, hogy pontosan mire is való, csak egy újabb felesleges pénzkidobásnak tartják. Pedig egyáltalán nem az. Tartós sminket szeretnél? Akkor mindenképp próbáld ki. Trend--Sminktippek rohanós reggelekrehttp://www.life.hu/trend/20170215-sminktippek-rohanos-reggelekre-larion-oscartol.htmlAmikor nincs idő sokáig vacakolni, mert késésben vagy, akkor minden perc számít, de azért persze mégiscsak ki kell nézni valahogy. Fogadd meg Larion Oscar sminkmester 5 perc alatt elkészíthető sminktrükkjét, amihez mindössze 3 termékre van szükség! Trend--Fotók a múltból: így néztek ki a sztárok, amikor életükben először léptek a Grammy vörös szőnyegérehttp://www.life.hu/trend/20170214-igy-neztek-ki-a-sztarok-amikor-eletukben-eloszor-leptek-a-grammy-voros-szonyegere.htmlMúlt vasárnap az 59. Grammy-díj-átadón pózoltak a celebek, mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, hogyan néztek ki ezek a sztárok, amikor életükben először jelentek meg a gála vörös szőnyegén. Akkor és most fotókra felkészülni! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.