Sminktippek rohanós reggelekre

Forrás: Thinkstock -
sminktipp reggel rohanás
Amikor nincs idő sokáig vacakolni, mert késésben vagy, akkor minden perc számít, de azért persze mégiscsak ki kell nézni valahogy. Fogadd meg Larion Oscar sminkmester 5 perc alatt elkészíthető sminktrükkjét, amihez mindössze 3 termékre van szükség!
  • A tökéletes megjelenés elengedhetetlen része a hibátlan, üde arcszín, ezért érdemes ilyenkor elővenni a kedvenc BB vagy CC krémedet, amivel pillanatok alatt egységes és ragyogó bőrtónusod lesz. A benne lévő ápoló hidratálóknak köszönhetően el is hagyhatod az arckrémmel való bíbelődést, így időt spórolsz meg.
  • A szemfestés helyett a friss kinézethez elegendő egy természetes hatású, fekete szempillaspirál. Ha alul és felül is kifested a pilláidat, akkor optikailag nagyobbnak mutatja a szemeidet.
Elegendő egy természetes hatású, fekete szempillaspirál és egy élénk színű rúzs Forrás: Thinkstock

  • Végül jöhet egy élénk színű ajakrúzs, ami energiával, frissességgel tölti fel a megjelenésedet.
  • Nézd csak, maradt még egy perc az arcpírosításra is, ugyanazzal az ajakrúzzsal élénkítsd orcáidat, szépen dolgozd össze a BB vagy CC krémmel, és máris tökéletes a megjelenésed még egy ilyen kapkodós napon is.

Fotók a múltból: így néztek ki a sztárok, amikor életükben először léptek a Grammy vörös szőnyegérehttp://www.life.hu/trend/20170214-igy-neztek-ki-a-sztarok-amikor-eletukben-eloszor-leptek-a-grammy-voros-szonyegere.htmlMúlt vasárnap az 59. Grammy-díj-átadón pózoltak a celebek, mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, hogyan néztek ki ezek a sztárok, amikor életükben először jelentek meg a gála vörös szőnyegén. Akkor és most fotókra felkészülni! TrendOrigoA Grammy-gála legjobban és legrosszabbul sminkelt sztárjaihttp://www.life.hu/trend/20170213-a-grammy-dijatado-legjobb-es-legrosszabb-sminkjei.htmlSztárjaink bármennyire is szerették volna elvonni a figyelmemet a sminkekről a már túlzásba vitt dekoltázsokkal, hát nem sikerült. Nézzük csak meg közelebbről a szebbnél szebb és rosszabbnál rosszabb sminkeket. TrendOrigoStílusmustra a BAFTA-díjátadóról – Katalin hercegné merész ruhája lopta el a show-thttp://www.life.hu/trend/20170212-stilusmustra-a-bafta-dijatadorol.htmlVasárnap este adták át a brit filmes akadémia díjait. A BAFTA a legnagyobb filmes esemény az Oscar előtt, így mindenki izgatottan várja, hogy kik lesznek a díjazottak. Most azt is megmutatjuk, hogyan öltöztek fel a sztárok a nagy eseményre. Trend--A Story-gála legérdekesebb celebpárjai - Botrányos és csodás összeöltözésekhttp://www.life.hu/trend/20170212-a-story-gala-legerdekesebb-celebparjai.htmlAki tehette, a párjával vagy egy kísérővel érkezett a Story-gálára. De nézzük, hogy sikerült összehangolniuk a celebpároknak az öltözéküket. Trend--Sminktrendek egyenesen Párizsból - Larion Oscar sminkmester beszámolójahttp://www.life.hu/trend/20170208-sminktrendek-egyenesen-a-parizsi-divathetrol-larion-oscartol.htmlA divatdiktáló Párizs üzenete: az egészséges az új szépség! Eszméletlenül színes és izgalmas lesz a szezon. Nagy megtiszteltetés ért, hogy hazánkat képviselhettem egyedüli sminkesként a Párizsban megrendezett nemzetközi Bourjois Paris SS17 tavasz-nyár sminkbemutatón, ahol négy fantasztikus trendet mutattak be, ami meghatározza a szezon stílusát. A kifejező egyedi stílusoké a főszerep, amihez szükség lesz egy kis játékos szenvedélyre. Merj szabad lenni, merj önmagad lenni, játssz bátran a színekkel. Trend--Plasztikázás: szükséglet vagy mentális probléma?http://www.life.hu/trend/20170127-plasztikai-sebeszhez-gyakran-mentalis-problemak-miatt-fordulnak-a-paciensek.htmlTíz olyan páciens közül, aki arcműtét miatt keres fel plasztikai sebészt, egy biztosan testképzavarral küzd. A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem által végzett kutatás szerint a betegség gyakori elfordulása ellenére a plasztikai sebészek csak kevesebb, mint 5%-át ismerik fel ezeknek a betegeknek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.