A Hawaii-szigetekre évente átlagosan nyolcmillió turista látogat el, közülük azonban csak maximum néhány százan lehetnek, akik nyaralásukat a Kohanaiki nevezetű luxusklubban töltik.

Mindenki megnyugodhat: az übergazdag felső tízezernek nyáron sem kell a pórnéppel vegyülnie. Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk azt a privát síparadicsomot, ahova a milliárdosok telente - a busás tagdíjért cserébe - elvonulhatnak a világ szeme elől, most pedig bekukkanthatsz a kiváltságosok exkluzív nyári játszóterére is. 

Ennek a klubnak is van természetesen tagdíja: a tagoknak ki kell fizetniük 150 ezer dollár egyszeri klubtagságit, de emellett még évente 25 ezer dollárt is le kell tenniük az asztalra. Ezt a rengeteg pénzt csak azért fizetik ki, hogy a klub tagjai lehessenek, ha már beléptek, akkor két lehetőségük van: vagy megveszik a klub egyik előre felépített és bútorozott luxusingatlanját, vagy építtetnek maguknak egy egészen egyedi villát. 

A már meglévő nyaralók természetesen minden burzsuj szórakozási lehetőséggel fel vannak szerelve: van privát golfpályájuk, borospincéjük, úszómedencéjük, sparészlegük, mozitermük, és persze van külön játékszoba is. Ha pedig ki szeretnének mozdulni a négy fal közül, ott a gyönyörű óceán, ahol bátran szörfözhetnek, csónakázhatnak vagy éppen búvárkodhatnak.

Nézd végig a képeket, és irigykedj egy kicsit te is velünk.

/1703/A_mil201734174236