Nem fér el az üzletekben a 300 kilós nő

Forrás: TLC -
kövérség hízás életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen súlyfelesleggel él a 23 éves nő, aki egész életében egészségtelen gyorskaját és csupa cukros üdítőt fogyasztott. 

Nicole közel 300 kilót nyom, mégis csak és kizárólag gyorséttermi ételeket és chipset fogyasztanak a férjével.

Nicole, a 300 kilós nő Forrás: TLC

A kétgyermekes édesanya állítja, hogy az evés iránti szenvedély köti őket össze a párjával. Elmesélése szerint az az egyetlen örömteli közös programuk a férjével, mikor elmennek bevásárolni. Ám ez sem olyan egyszerű, hiszen az üzlet sorait át kell rendezni ahhoz, hogy a termetes nő kerekesszéke elférjen a polcok között.

A nő azonban már olyan méretesre nőtt, hogy egyedül képtelen ellátni a két kicsi gyermeküket. Ráadásul már az egészsége is komoly veszélybe került, de ez sem állítja meg. Állítása szerint gyermekkorában szokott rá ezekre az ételekre, amikor a szülei drogfüggők lettek. - írta meg a DailyMail.

Teljesen megváltozott az egykor kövér nő

Judith Pallanza brutálisan el volt hízva, de borzasztó külseje már a múlté. Megváltoztatta az életmódját, és ezzel együtt a külsejét is: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.