Azúr Ablak Málta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gozo szigetén álló Azúr ablak az egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb turisztikai látványosság volt.Turisták ezreit vonzotta minden évben. A sziklaképződmény azonban kőomlás következtében összedőlt.

A kedvezőtlen időjárási viszonyok, mint a nagy hullámok, kőomlások folyamatosan rongálták a sziklát, és a természeti korrózió végleg elpusztította. A máltai miniszterelnök, Joseph Muscat Twitter oldalán fejezte ki szomorúságát, hogy az Azúr ablak végleg odaveszett.

Ezért érdemes tavasszal Ciprusra utaznihttp://www.life.hu/lifeutazas/20170303-ciprus-latnivaloi.htmlHa márciusban már nagyon D-vitamin-bombára vágysz, és megteheted, hogy elutazz, Ciprus tökéletes választás. A szigeten már nagyon tavaszodik, zöldellnek a mezők és a fák, és virágillat van a levegőben. A tenger szikrázóan kék, és kis öblök és tengeri barlangok várnak felfedezésre. Ugyan a víz még elég hideg hosszabb fürdőzésekhez, de a "bátrabbak" már ilyenkor is bemerészkedhetnek, hiszen a szikrázó napsütés hamar felmelegíti az embert. Utazás--Őrületesen szexi Kasza Tibi barátnője – Egy szál fehérneműben pózolhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170207-kasza-tibi-baratnoje-manker-fehernemuben-las-vegasban.htmlKasza Tibi és szerelme, Manker Las Vegasban pihentek. UtazásOrigoFluor: "Teljesen megváltozott az életem" - Amerikába utazikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170108-amerikaba-miamiba-utazik-fluor.htmlKét év hajtás, 260 koncert után visszavesz a tempóból a Wellhello. Fluor úgy döntött, Amerikában, Miamiban piheni ki magát. Tavaszig nem vállalnak egyetlen fellépést sem.Utazás--Hashtageld ezeket! 2016 legnépszerűbb városai az Instagram szerinthttp://www.life.hu/lifeutazas/20161215-2016-legnepszerubb-utazasi-celpontjai.htmlAz impozáns hegyektől a lenyűgöző városképekig, az Instagram egy virtuális látványtábla mindazok számára, akik inspirációt keresnek a következő kiruccanáshoz. Az egyik legjelentősebb közösségi platform idén is összeállította azoknak a városoknak a listáját, amelyekről a legtöbb képet töltötték fel Instagramra ebben az évben. Nézd meg, mik vannak az első ötben! Utazás--Útközben esett össze Vámos Erika: "Elsötétült minden!"http://www.life.hu/lifeutazas/20170112-indiaban-esett-ossze-vamos-erika-korhazba-is-kerult.htmlIndiában tölti a napjait Vámos Erika. Még december végén utazott oda, azokkal a tervekkel, hogy több tízezer kilométert tesz majd meg. A műsorvezető azonban teljesen kimerült. UtazásOrigoBeyoncé Hawaiin, Leonardo Tetiaroán – Itt nyaraltak a celebek 2016-banhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170104-beyonce-hawaiion-leonardo-di-caprio-tetiaroan-nyaralt.htmlFényűző tengerparti resortok, hatalmas luxusjachtok, eldugott kis magánszigetek. A külföldi sztárvilág képviselői nem aprózzák el, ha nyaralásról van szó. A legszebb és egyben legdrágább helyeket választják úti célként, ahol elbújhatnak a kíváncsi szemek elől, felszabadult hangulatban élvezve az ott töltött időt. Máris mutatjuk, melyik hírességgel cseréltünk volna szívesen! UtazásThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.