Útközben esett össze Vámos Erika: "Elsötétült minden!"

Forrás: Facebook/Vámos Erika -
Vámos Erika India kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Indiában tölti a napjait Vámos Erika. Még december végén utazott oda, azokkal a tervekkel, hogy több tízezer kilométert tesz majd meg. A műsorvezető azonban teljesen kimerült. 

"Egy erődítmény falának az oldalsó járdáján próbáltam körbemenni. Nagyon félelmetes volt, hiszen egy szűk, másfél méter széles kis ösvényen kellett átmennem. A közepén jártam az útnak, amikor émelyegni kezdtem, iszonyatosan szédültem. Azt hittem, lezuhanok a mélybe. Eldöntöttem, visszafordulok. Nagy nehezen visszatántorogtam az út elejére, ahol összeestem. Elsötétült minden! A földön feküdtem, amikor magamhoz tértem" – mesélte Erika, akit a történtek után kórházba szállítottak, hiszen rengeteget fogyott az elmúlt hetekben.

Végtelenül kimerült Vámos Erika Forrás: Facebook/Vámos Erika

„Mindenféle vizsgálatokat végeztek el rajtam, de mivel jobban lettem, saját felelősségemre elhagyhattam a klinikát. Nem azért utaztam annyit, hogy egy kórházban feküdjek, amíg megjönnek az eredmények. Nem tudom, mi bajom lehet, de a lényeg, hogy most jól vagyok. Remélem, nem kaptam el valamiféle egzotikus betegséget" – tette hozzá a Ripostnak a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.