szépségápolás Reese Witherspoon smink születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reese Witherspoon színésznő törékeny, bájos alkat. Élmény, bárhol is jelenik meg.Harmonikus sminkje mindig kifogástalan, ezért is ragyog ki a tömegből. Ha, te is a nyár típusba tartozol, akkor így készíts el a színésznő sminkjét.

Reese rendszeresen radírozza bőrét, ezért is oly zártak a pórusai. Nagy gondot fordít az arcápolásra, száraz arcolajakkal puhítja bőrét.

A sminkeléskor bőrtökéletesítő báziskrémet használ, hogy még kevesebb alapozóra legyen szüksége, amit általában a kezével masszíroz a bőrébe, mert így a legtermészetesebb a hatás. A szem alatti területet két árnyalattal világosabb folyékony korrektorral élénkíti. A tökéletes megjelenéséhez hozzá tartozik a púder, egész arcát finoman lefixálja porpúderrel, hogy tartós maradjon a sminkje. De előtte

barackos-rózsás krémpirosítóval emeli ki az arccsontját, kontúrmentesen összedolgozza az alapozóval, ezért olyan üde és ragyogóan természetes a megjelenése.

Reese Witherspoon 1976. március 22-én született, a Kos csillagjegyében Forrás: AFP

Szemöldökét szemöldökporral élénkíti, amit gondosan a hajszínéhez választ a tökéletes végeredmény érdekében. Hogy természetes hatású maradjon, kifésüli száliránynak megfelelően a felesleget, majd fixálja egy áttetsző szemöldökbalzsammal.

A mozgószemhéjára kedvence, a csillogó pezsgőszín kerül, a szem külső sarkától a mélyítővonalát pedig egy fahéj árnyalattal emeli ki. A szempillatőbe egy élénk lila szemhéjpúder kerül ultravékonyan,

majd jöhet a precíz fekete tusvonal. Így kontrasztba kerül a két szín és pajkosan de gyönyörűen kiemeli kék szemét ez a rafinált megoldás. Szempilláit fekete szempillaspirállal festi a szem külső szélénél duplán, hogy szárnyaljon a tekintete. Ajkának érzékiségét, egy friss, babarózsa árnyalatú ajakrúzzsal koronázza meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.