Ez a legjobb diétás édesség, amit fogyókúra alatt is fogyaszthatsz

Forrás: BioTech USA -
életmódváltás2017 brownie életmódváltáséve2017 recept egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diéta alatt sem kell lemondanod a finom falatokról, csak éppen néhány alapanyagot kell kihagynod a receptből, mint például a cukrot és a lisztet. Íme, Nagy Judit, vagyis FittAnyu egyik kedvenc egészséges receptje! 

Lisztmentes proteines brownie-muffin

Hozzávalók 6 darabhoz

  • 4 érett banán
  • 4 evőkanál natúr mogyoróvaj
  • 4 evőkanál zsírszegény kakaópor
  • 2 késhegynyi sütőpor
  • 4 evőkanál csokoládé ízű BioTechUSA Iso Whey Zero fehérjepor

Miért készítsd fehérjeporral?

Azzal nagyjából mindenki tisztában van, hogy annak, aki sportol és izomzatot szeretne építeni, fokozott fehérjebevitelre van szüksége. De azt tudod, hogy pontosan mennyit és milyen formában kell fogyasztani belőle? És azt hallottad már, hogy a fogyókúrázók számára is elengedhetetlen a fokozott fehérjebevitel? A nagy zűrzavarban Németh Sándor, a BioTechUSA táplálékkiegészítő-specialistája, oktatási referense segített nekünk eligazodni. Olvasd el vele készített interjúnkat!

Ez a legjobb diétás édesség, amit fogyókúra alatt is fogyaszthatsz Forrás: BioTech USA

Elkészítés

Pépesítsd a banánt egy villával, majd keverd hozzá a többi hozzávalót. A muffinsütőformát béleld ki muffinpapírokkal, kanalazd bele a tésztát, majd 200 fokra előmelegített sütőben süsd meg 12–15 perc alatt.

Nagy Judit, a legfittebb anyuka elárulta nekünk, mi a titka

Sok kisgyermekes anyuka nem tudja elképzelni, hogyan lehet összeegyeztetni az anyaságot a testedzéssel, a fittséggel, a helyes életmóddal. Nagy Judit azonban már korán úgy döntött, ő versenyezni szeretne a szülés után is, és ez sikerült is neki. Érdemes tanulni FittAnyutól!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.