Courtney Cox bikinire vetkőzött - Fotó!

bikini Courtney Cox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Corutney Cox lányával és barátnőjével ruccant ki a tengerpartra, ahol nem hagyta magán a ruháját. Kár is lett volna, ugyanis 52 évesen is remekül fest bikiniben.

Sokáig takargatta magát a strandon Courtney Cox, pedig semmi oka nincs rá. A színésznő lányával és egy barátnőjével napozott Miamiban, de a parti szél miatt hamar visszavonultak a szálloda hoteljébe mindenki nagy örömére. Amint védettebb helyre kerültek szerencsére Courtney Cox is megvált a lenge ruhájától.

Courtney Cox és barátnője Forrás: NORTHFOTO

Végre bikiniben is megmutatta testét a Jóbarátok sztárja, érthetetlen, hogy miért nem dobta le a textilt hamarabb, hiszen egyáltalán nem látni semmi kivetnivalót a színésznő formáiban. A Jóbarátok sztárjának teste 52 évesen is elképesztő, sokan irigyelhetik érte, hiszen egyetlen grammnyi felesleg sincsen rajta. Kár lett volna ezt még tovább rejtegetni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.