Gáspár Bea egyre jobb formában van: Fotó!

Forrás: RTL Klub -
konyhafőnök pajzsmirigy hízás Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea nemcsak finomakat készít, hanem jól is néz ki. 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, sok más sztár mellett Gáspár Bea is részt vesz a Konyhafőnök celebekkel készült változatában, ahol a hírességek végre megmutathatják a főzőtudományukat is.

Bea kétgyermekes családanyaként nem meglepő módon jó háziasszony, aki egy igazi remekművet készített a műsorban is. A desszertről készült fotó alapján biztos sikert aratott vele mindenkinél, mert igazán ínycsiklandó édességet csinált.

A rajongói is nagyon örülnek, hogy Bea asszony ismét vállal nyilvános szerepléseket, ugyanis mióta kiderült a pajzsmirigybetegsége, nem szívesen szerepel nagy tömegek előtt.

Bevallotta, hogy zavarják a pluszkilók, ám a Konyhafőnök során készült fotók alapján Bea ismét jó formában van, ugyanis igazán csinos a friss képeken.

Ezt pedig nemcsak mi látjuk így, hanem a követői is, akik néhány óra alatt közel 1500 kedvelést nyomtak a közösségi oldalon megjelent posztra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.