Jim Carrey felismerhetetlen! Fotó!

fotó Jim Carrey szakáll öreg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reméljük egy borotva és egy kiadós alvás képes segíteni Carrey állapotán, mert ahogy most kinéz, az több mint durva!

Nemrég töltötte be 55. életévét Jim Carrey, melynek kapcsán mi is összeszedtünk néhány érdekességet az életéről. A gumiarcúként ismert sztár szinte bármit képes eljátszani, a hős szerelmestől egészen az elmebetegig, ezen már meg sem lepődünk.

A frissen kiposztolt fotója azonban sokakat meghökkentett:

Carrey szinte teljesen felismerhetetlen.

Az arcát óriási ősz szakáll borítja, a szemei alatt rengeteg ránc, és olyan fáradt a tekintete, mintha nem is lenne benne élet. Vajon mi történt vele?

Hiába ölelget a kezében egy aranyos kis nyuszit, a fotó összhatása akkor is inkább ijesztő, mint kedves.

Megtaláltuk Jim Carrey orosz hasonmását! Fotó!

Először a Redditen, majd a Twitteren kezdett terjedni egy kép egy orosz férfiról, aki megszólalásig hasonlít Jim Carreyre. Nem is csoda, hogy mindez óriási meghökkenést váltott ki a netezőkből, de még a színész is meglepődött.

6 divathóbort, amit nem sírunk vissza a 80-as évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20170412-divathobortok-amiket-nem-sirunk-vissza-a-80as-evekbol.htmlAhogy minden évtizedet, a 80-as éveket is meghatároznak bizonyos stílusjegyek, amelyekre visszatekintve sokszor csak nevetni tudunk, pedig akkor, ott, a legmenőbbnek számítottak. Nézzük, a 80-as évek divathóbortjait! Trend--Tavaszi sminkbazár - Ezeket a termékeket szerezd be!http://www.life.hu/trend/20170411-tavaszi-sminkbazar.htmlItt a tavasz, ideje beszerezni az új sminktermékeket. A szemhéjpúderek, a rúzsok és a körömlakkok is izgalmas színeket tartogatnak, úgyhogy érdemes körbenézni a szuper választékban. Trend--Interjú közben villantott cicit a fürdőruhamodellhttp://www.life.hu/trend/20170418-interju-kozben-villantott-cicit-a-brazil-furdoruhamodell.htmlA szőkeség élő adásban akarta megigazítani a bikinijét, ami nem sikerült túl jól... Trend--Nem szokása, de most mellényúlt: Ilyen öregesen még sosem nézett ki Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20170417-ilyen-oregesen-meg-sosem-nezett-ki-katalin-hercegno.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg a húsvéti istentiszteleten vettek részt Windsorban. A hercegné azonban nem a tőle megszokott, fiatalos eleganciával öltözködött. Trend--Heti trendjelentés – Ilyen ronda lila csizmát még soha nem láttunkhttp://www.life.hu/trend/20170413-heti-trendjelentes-szerepel-benne-kim-kardashian-jennifer-aniston-kylie-jenner.htmlA fashionista csemegék, a vagány fekete szettek hete volt ez, de egy ronda lila csizma vitte a prímet. Mutatjuk a hét legjobb és legrosszabb szettjeit! Trend--Hónaljszépségversenyt rendeztek szőrös lányoknakhttp://www.life.hu/trend/20170416-honaljszepsegversenyt-rendeztek-szoros-lanyoknak-kinaban.htmlGondoltad volna? Az ázsiai férfiak kifejezetten szeretik a nemi szőrzetet, persze, csak ha igényesen ápolják. Sőt, még szépségversenyt is rendeznek a szőrös lányoknak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.