Voksán Virág melleitől robbant fel az internet: Fotó!

mell fotó meztelen Voksán Virág felnőtt villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág nem bízta a véletlenre: mostmár biztos, hogy mindenki a melleiről beszél. 

Voksán Virág egykori fotómodell, aki mostanság inkább a zenélésnek szenteli a figyelmét, rengeteget utazik, számos helyen ad koncertet és csinál hatalmas bulikat.

A szexi sztár természetesen nem csak a zenéje miatt közkedvelt, hanem a nem mindennapi megjelenése miatt is, amiért bolondulnak a férfiak. Nem csoda, hiszen Virág telt idomokkal és karcsú testalkattal rendelkezik, ami sokaknak imponál.

Nemrég egy új fotót posztolt a közösségi oldalán, ami

enyhén szólva is felrobbantotta az internet.

A követői többszáz kedveléssel jutalmazták a képet, ráadásul kommentekben sem volt hiány. A hozzászólások nagy része a 33 éves sztár melleivel foglalkozott, ami nem is csoda, hiszen szinte csak az ikrek látszódnak a fotón.

Ettől a fotótól őrültek meg a követők Forrás: Facebook

Virágot rengetegen imádják, annak ellenére is, hogy néha butaságokat mond, mert vannak olyan tulajdonságai, amikkel szinte lehetetlen harcba szállni.

5 dolog, amit soha ne csinálj sminkbenhttp://www.life.hu/trend/20170411-ezeket-a-dolgokat-soha-ne-csinald-sminkben.htmlMi, nők imádjuk a sminket. Szeretjük, mert eltüntethetjük az apró bőrhibáinkat, kihangsúlyozhatjuk vele legszebb vonásainkat, így magabiztosságot is ad. Azt azonban az igazi sminkmániásoknak is tudniuk kell, hogy vannak olyan dolgok, amikhez egyenesen tilos sminket viselni, mert rengeteget árthatunk vele a bőrünknek. TrendThinkstockKibuggyanó mellekkel szexizik Kim Basinger lánya http://www.life.hu/trend/20170418-megmutatta-meztelen-melleit-kim-basinger-lanya.htmlNem esett messze az alma a fájától. Nemcsak a hollywoodi színésznő, hanem a lánya is elképesztően szexi. TrendOrigoJim Carrey felismerhetetlen! Fotó!http://www.life.hu/trend/20170418-borzalmasan-nez-ki-jim-carrey.htmlReméljük egy borotva és egy kiadós alvás képes segíteni Carrey állapotán, mert ahogy most kinéz, az több mint durva! Trend--Mohamed Fatima szívesen lenne plus size modellhttp://www.life.hu/trend/20170418-szivesen-lenne-plus-size-modell-mohamed-fatima.htmlEgy barátnője felkérésére kóstolt bele a modellkedésbe Mohamed Fatima, ami úgy megtetszett neki, hogy szívesen foglalkozna is ezzel: plus size modellkedést vállalna. TrendOrigoKarys Goodwin milliókat költ plasztikai műtétekre - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170418-karys-goodwin-milliokat-kolt-plasztikai-mutetekre.htmlKedvenc hírességére szeretne hasonlítani Karys Goodwin, ezért fekszik folyton kés alá. Már több milliót elköltött a plasztikai műtétekre, és még mindig nem végzett... Az viszont biztos, hogy egyáltalán nem hasonlít a példaképére. TrendOrigo6 divathóbort, amit nem sírunk vissza a 80-as évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20170412-divathobortok-amiket-nem-sirunk-vissza-a-80as-evekbol.htmlAhogy minden évtizedet, a 80-as éveket is meghatároznak bizonyos stílusjegyek, amelyekre visszatekintve sokszor csak nevetni tudunk, pedig akkor, ott, a legmenőbbnek számítottak. Nézzük, a 80-as évek divathóbortjait! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.