Utazásból él a fiatal pár: Fotósorozat!

fotó szerelmes pár fizetés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen életet él Jack Morris és Lauren Bullen: körbeutazzák a világot, és nincs más dolguk, csak jobbnál jobb fotókat készíteni a látottakról. Ebből élnek. 

Jack 2 millió Instagram-követővel, míg Lauren 1,2 millió kedvelővel rendelkezik. Nem is csoda, hiszen a világ minden tájáról posztolnak, és kizárólag olyan fotók kerülnek napvilágra, amelyek mind valami elképesztően szép helyen készültek.

Jack Morris és szerelme, Lauren Bullen Forrás: Instagram/doyoutravel

Hatalmas turisztikai cégek és egyéb szponzorok álltak mögéjük, ugyanis rájöttek, hogy ennél jobb reklámot nem tudnak csinálni maguknak. Éppen ezért a szerelmesek

egy-egy fotóért nagyjából 2,5 millió forintot kapnak,

így tulajdonképpen a felvételekkel finanszírozzák a következő kirándulást és az egész életüket.

Ez aztán az igazán menő! Sokan kipróbálnánk, hogy milyen lehet így élni. Olyan helyeken járni, amiket a legtöbben soha nem láthatnak élőben. Szabadnak lenni, és magunkba szívni a világ minden csodáját: ez az igazi kincs!

/1704/Utaz_2017420121532

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.