Fésűs Nelly is elutazik a TV2 Ázsia expressz című műsora miatt, így hetekre távol lesz a családjától. A színésznő izgatott, ugyanakkor aggódik is, hiszen még soha nem volt ennyi ideig külföldön a gyermekei és a férje nélkül.

Fésűs Nelly hamarosan repülőre száll, hogy belevesse magát élete egyik legnagyobb kalandjába. A TV2 Ázsia expressz című műsorában fog szerepelni, ezért hetekre távol lesz a családjától. A színésznő aggódik, hiszen gyermekei és férje még soha nem nélkülözték őt ennyi ideig.

Fésűs Nelly Ázsiába utazikForrás: TV2

"Még az sem biztos, hogy a kint töltött hetek alatt tudunk egyáltalán telefonon beszélni. Nehéz lesz ez nekem is, a családomnak is. Amikor kaptam a felkérést, Lajos rögtön támogatott abban, hogy vállaljam el. Mondta, csináljam, ő majd vigyáz a gyerekekre. Számíthatok rá mindenben. Anyukám addig hozzánk költözik. Tudják, hogyan működik a családunk, még útmutatóra sincs szükségük. Ez az út arra lesz jó, hogy megérzik majd a hiányomat" – mondta a Borsnak nevetve a színésznő, hozzátette, a lányainak már próbálta elmagyarázni, hogy nem fogják látni az édesanyjukat hosszú ideig. "Lajossal a kapcsolatunk eddigi hét éve alatt 3-4 nap volt a leghosszabb idő, amit külön töltöttünk. Csengétől sem voltam még távol egy hétnél tovább. Ők együtt lesznek, nekik könnyebb. Elzának már próbálom beadagolni a helyzetet, olyan kicsi, abban reménykedem, hogy nem alakult még ki annyira az időérzéke. Csak azt tudja, hogy egy ideig nem fog látni. Ez lehet egy hét, de akár jóval több is. Szerintem nem fogja föl a helyzetet. Az is előfordulhat, hogy meg sem ismer, mire hazajövök" – mondta Fésűs Nelly, de persze nem ő az egyetlen, aki utazik. Ördög Nóra is nyakába veszi Ázsiát, de könnyebb helyzetben lesz. Műsorvezetőként vesz részt csak a kalandban, és az egész családja vele tart.