Gianni olaszul neveli majd születendő gyermekeit

Forrás: Gianni Annoni -
Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, másfél hónappal ezelőtt házasodott össze Olaszországban Debreczeni Zita és Gianni.

A friss házasok örömmel meséltek a Vasárnapi Blikknek a családalapításról és a veszekedésekről is. "A család akkor teljes, amikor jönnek a kölykök, addig csak egy összeházasodott pár vagyunk. Amit tudunk, megteszünk, de nem szabad rágörcsölni a szülésre, hiszen minden gyerek Isten ajándéka. Nem vagyunk időhöz kötve, bármikor jöhet a gyerek" - árulta el Gianni, aki kamaszként még 3 gyerekről álmodozott, ám ma már ez a szám csökkent.

Bármikor bővülhet a család Forrás: Instagram/gianniannoni

"Ma, 46 éves fejjel mindig kettőre gondolok, mert ebben a világban jó, ha van egy testvér, de a másik oldalról, amit Isten ad, azt fogjuk elfogadni. Legyen akár fiú vagy lány. Ha tíz lesz, akkor tíz, ha egy, akkor egy. Szeretnék bő családot, de meglátjuk, mi lesz. Legyen egészséges, ez a lényeg" - mesélte Gianni, aki fontosnak tartja, hogy se ő, se gyermekei ne felejtsék el a gyökereiket, így igyekszik az olasz hagyományokat a gyereknevelésbe is átültetni.

"Nem akarom Olaszországomat elfelejteni. Ezért olaszul fogok beszélni a gyerekeimhez, és elvárom, hogy Zita magyarul szóljon hozzájuk. Szeretünk világot látni, de a közös otthonunk az lesz, amit együtt fogunk megteremteni. Megpróbálunk Magyarországon letelepedni véglegesen. De nem felejthetem el azt, hogy olasz vagyok, és amint lehetőségünk lesz, szeretnénk úgy alakítani az életünket, hogy több időt tudjunk ott lenni. A mai világban ez a 4 óra út szerintem nem távolság. Ha a gyerek iskolás lesz, majd eldöntjük, hogy melyik országba íratjuk be, hogy mi lesz a legjobb neki" - magyarázta Gianni, aki elárulta: bár még friss házasok, szoktak veszekedni.

Az első kép Gianni és Debreczeni Zita esküvőjéről Forrás: HELLO!

"A kapcsolatunkban a hangos beszéd is benne van. Én nem kiabálok, mert az egy negatív szó, inkább azt szoktam mondani, hogy temperamentumosan hangosan beszélek. Fontosnak tartjuk azt, amit a másik el akar mondani, ezért mindig meghallgatjuk egymást. Zitának fantasztikus humora van, és ezzel sokszor elüti a viták élét. Muszáj, hogy a végén lezárjuk a veszekedést, egy pont, amitől kezdve elengedjük és már nem rágódunk rajta tovább. Lefekvés előtt mindet tisztázunk, mert haraggal lefeküdni nem szabad" - vallja az olasz üzletember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.