Penelope Cruz szőke lett - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/BACKGRID/Backgrid -
szőke Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha Penelope Cruzra gondolunk, egyből a dús, barna hajkoronája jut eszünkbe, de ez a frizura már a múlté. A latin díva szőkére váltott, ezzel a hajszínnel teljesen felismerhetetlen.

A spanyol színésznő egyáltalán nem öregszik, ma is pontosan olyan gyönyörű, mint régen. Az alakja sem változott, pedig néhány éve életet adott kisfiának, akit nagyon ritkán láthatunk. Penelope Cruz az a színésznő, aki nem is sokat változtatott a külsején az elmúlt években, nem váltott őrült hajszínekre és nem kísérletezgetett különböző furcsa öltözékekkel, most azonban igazán megdöbbentette a rajongókat.

Penelope Cruz felismerhetetlen szőke hajkoronával Forrás: NORTHFOTO/BACKGRID/Backgrid

A színésznőt ugyanis világító, szőke hajkoronával kapták lencsevégre a lesifotósok, Penelope Cruz teljesen felismerhetetlen! Természetesen csak egy szerep kedvéért váltott, Donatella Versacét alakítja egy filmben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.