Feketére szoláriumozta magát egy nő: Fotó!

Forrás: Northfoto -
anyuka szolárium barnulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jóból is megárt a sok, hát még a szoláriumból. De úgy tűnik, ez egyáltalán nem zavarja Patricia Krentcilt, aki már teljesen feketére égette a bőrét. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Patricia Krentcil a világ első tanorexiása, azaz szoláriumfüggője. A nő annyira túlzásba vitte a barnulást, hogy kitiltották Amerika összes szoláriumszalonjából.

Korábban a legborzalmasabb anya címét is megkapta, mert magával vitte barnulni az 5 éves, fehér bőrű, vörös hajú kislányát, aki természetesen leégett a szoláriumban. A felelőtlen édesanyát le is tartóztatták.

Patricia Krentcil így nézett ki, mikor állandóan szoliba járt Forrás: Northfoto

"Arra születtem, hogy napozzak, és nincs szebb dolog annál a bőrszínnél, amit a szolárium adhat" - mondta Patricia korábban, de ma már másképp vélekedik.

A most 50 éves nő mára már feladta a szoláriumozást és a kétes ügyleteit is (mert azok is voltak), és új életet kezdett a lányával. Jelenleg egy társkeresőn kutatja a párját, közben pedig egyre fakul a bőre - írta meg a MetDaan.

Patricia Krentcilnek már fakul a bőre Forrás: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.