Az újabban Selena Gomez kisasszonnyal randizgató The Weeknd nem kis pénzt költött legújabb otthonára, mely Los Angeles hírességek lakta negyedében található. Nem csak méreteiben nyújt igazi luxust ez az álomház. Igazán élhető, mégis elfér benne akár 7-8 gyerek is. Ki tudja, mik az énekes hosszú távú tervei?

A Hidden Hills-i házat közel 20 millió dollárért vette meg The Weeknd, bár ki tudja, hogy miért van szüksége egy 1200 négyzetméter alapterületű ingatlanra. Biztos szereti a nagy tereket, és persze egész biztos közrejátszott benne a „mert megtehetem" habitus is.

Ezt a luxusbirtokot vásárolta meg The WeekndForrás: Trulia Real Estate

Ez a valóban hatalmas és meglepő módon, teljesen ízléses ház 9 hálóval és 11 fürdőszobával rendelkezik. Ám ezzel még nem okozott számunkra - akik már sok híresség házát bemutattuk – meglepetést. De a nyolcbokszos istállóra azért már mi is csettintettünk.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Agny Tyja
Justin Bieber utálja Selena Gomez párját
Az egykori sztárpár már egy ideje nincs együtt, de Justin még nem tette túl magát a múlton. "Szoktad hallgatni The Weeknd számait?" - Bieber válaszáért kattints ide.

Igazi partitanya  

Az elején említettük a gyerekeket, de lehetséges, hogy egyelőre csak szuper, extravagáns bulikat tervez az énekes, erre pedig remek megoldásokat kínál ez az ingatlan;

nagy terasz – értsd: hatalmas -, 12 méter mély úszómedence, több lightosabb fürdőzési élményt nyújtó medence, egy szórakoztató centrummá alakított kerti ház - ahonnan akár tűzijátékot is fel lehet lőni.

A főépületben zenés társalgó, edzőterem, mozi, borospince, beltéri- és kültéri nappali, szabadtéri konyha és grillterasz várja a lazulni, szórakozni váró barátokat; itt aztán lehet bulizni, elfér az összes haver. A háromhektáros terület önmagában is meseszép, az olajfákkal szegélyezett kocsibeállók pedig egész biztos, hogy a vendégek tetszését is el fogják nyerni. Ha a parti elhúzódna, semmi gond! A 120 négyzetméteres vendégházban – mely 2 hálószobát és 2 fürdőt rejt – bárki megpihenhet.

/1705/The_W201752513250