Pippa Middleton esküvője után most épp a mézes heteit tölti férjével, természetesen fényűző luxusban. A pár egyik állomása Sydney, ahol egy királyi lakosztályban pihenik ki a fáradalmakat.

A gyönyörű esküvő után Pippa Middleton és férje, James Matthews már a nászútjukat élvezik. Nem egy helyen töltik az egész mézeshetüket, most épp Sydneyben pihengetnek, természetesen fényűző luxusban.

Luxuslakosztályban nászutazik Pippa és JamesForrás: NORTHFOTO/©2016 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images

A pár nem sajnálja a pénzt szállodára, az ausztrál városban az egyik legdrágább hotelben szálltak meg, éppen abban, melyben Kim Kardashian és Kanye West is, amikor a szigetországban jártak.

Íme, a lakosztályForrás: park.hyatt.com

A luxusszállodában egyetlen éjszaka több mint 3 millió forintba kerül, de ez persze meg se kottyan a házaspárnak. Ezért a magas árért pedig megkapják a legmagasabb színvonalú ellátást is.

Gyönyörű a kilátásForrás: park.hyatt.com

A lakosztályuk saját hatalmas szabadtéri terasszal büszkélkedik, és közel 360 fokos panorámával a kikötőre, az Operaházra és a hídra. A fürdőszobában pezsgőfürdő szolgálja a pár kényelmét, ezen kívül szauna és gőzkabin is - írja a Daily Mail.