Fényűző luxusszállodában nászutazik Pippa Middleton és James Matthews

Forrás: NORTHFOTO/©2016 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images -
Pippa Middleton James Matthews
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton esküvője után most épp a mézes heteit tölti férjével, természetesen fényűző luxusban. A pár egyik állomása Sydney, ahol egy királyi lakosztályban pihenik ki a fáradalmakat.

A gyönyörű esküvő után Pippa Middleton és férje, James Matthews már a nászútjukat élvezik. Nem egy helyen töltik az egész mézeshetüket, most épp Sydneyben pihengetnek, természetesen fényűző luxusban.

Luxuslakosztályban nászutazik Pippa és James Forrás: NORTHFOTO/©2016 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images

A pár nem sajnálja a pénzt szállodára, az ausztrál városban az egyik legdrágább hotelben szálltak meg, éppen abban, melyben Kim Kardashian és Kanye West is, amikor a szigetországban jártak.

Íme, a lakosztály Forrás: park.hyatt.com

A luxusszállodában

egyetlen éjszaka több mint 3 millió forintba kerül,

de ez persze meg se kottyan a házaspárnak. Ezért a magas árért pedig megkapják a legmagasabb színvonalú ellátást is.

Gyönyörű a kilátás Forrás: park.hyatt.com

A lakosztályuk saját hatalmas szabadtéri terasszal büszkélkedik, és közel 360 fokos panorámával a kikötőre, az Operaházra és a hídra. A fürdőszobában pezsgőfürdő szolgálja a pár kényelmét, ezen kívül szauna és gőzkabin is - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.