Monica Cruz bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Penelopé Cruz családjában igen jó gének öröklődnek, ugyanis a híres színésznő mellett a testvére, Monica is csodásan szép. 

Penelopé fiatalabb testvére, Monica a kislányával strandolt Marbella egyik vízpartján, és meg kell hagyni, a 40 éves édesanya igen jó formában van. Piros fürdőruhában illegette magát a parton, játszott a kislányával és élvezte a napfény jótékony hatását.

A 40 éves édesanyának nincs miért panaszkodnia ami a formáját illeti Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

A szemfüles paparazzik pedig igyekeztek minél több fotót készíteni a strandolásról, hogy a világ is gyönyörködhessen a sztáranyuka idomaiban. Monica is szerencsés csillagzat alatt született, hiszen formás, feszes testtel rendelkezik, akár csak a híres nővére, akivel szinte megszólalásig egyformák.

A kislányával együtt élvezkedik a nyári nap melegében Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Szétplasztikázott úrinő lett Penélope Cruz - Fotó

Alig lehet felismerni Penélope Cruze-t a róla készült legfrissebb képeken. Tény, hogy a színésznő egy szerep kedvéért alakult át teljesen, de még így is jobban fest, mint az a híresség, akinek a bőrébe bújt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.