Íme, az idei Miss Bumbum fenékszépségverseny döntősei - Fotók!

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega -
fenékszépségverseny Miss Bumbum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete fürdőruhában vonultak végig az utcán a brazil fenékszépségverseny résztvevői. A 27 versenyző még a forgalmat is megállította, hogy mindenkinek legyen elég ideje megcsodálni a hátsójukat!

Felsorakoztak a lányok a 2017-es brazil Miss Bumbum versenyre, 27 csodás hátsójú nő verseng a legszebb fenék kitüntetésért. Sao Paolo utcáin be is mutatkoztak a nagy nyilvánosságnak, dögös, fekete fürdőruhában vonultak végig, hogy mindenki szemügyre vehesse formás idomaikat.

A Miss Bumbum verseny indulói Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

A lányok nagyon dögös bemutatkozót tartottak a nagyérdeműnek, nehéz lesz közülük választani! A jelentkezők közül ugyanis csupán 15-en kerülhetnek be a nagy novemberi döntőben. Az emberek a neten szavazhatnak a kedvencükre, nem véletlen, hogy próbáltak minél bujább tartásban vonulni, de még a forgalmat is megállították!

Te kire szavaznál? Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.