Fejős Éva és párja szakítottak

Forrás: Facebook -
Fejős Éva szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fejős Éva lett az idősebb korban szülő édesanyák példaképe, ugyanis a híres írónő 49 évesen hozta világra első gyerekét. Hatalmas volt a boldogság a családban, egészen idáig...

Egy neve elhallgatását kérő informátor elárulta az egyik napilapnak, hogy Fejős Éva írónő és férje kapcsolata a végéhez ért. Állítások szerint a férfi kezdeményezte a szakítást.

"Éva a hétvégén egy vidéki rendezvényre volt hivatalos. Vitte magával a kislányát és a bébiszitterét is. Hogy mi történhetett a Balaton partján, arról csak pletykák keringenek, ami azonban biztosnak tűnik, miután Éva visszatért a fővárosba, a férje kiadta az útját. Állítólag tizenöt percet kapott tőle, hogy összeszedje a holmijait és elköltözzön."

A sztáranyuka kifejezetten büszke a császármetszés helyére Forrás: Facebook

A Bors megkereste az érintett férfit is, aki egy ismert és elismert fogorvos, aki készségesen válaszolt a kérdésekre, sőt elárulta azt is, hogy

egy harmadik fél van a dologban.

"Hogy ez szakítás? Ez is relatív. Ez egy kétnapos történet már. Éva az ismert ember, őt kellene megkérdezni. Ha ő úgy fogalmaz, szakítás, hát legyen az. Ami tény, azóta már találkoztunk és beszéltünk. Túl vagyunk egy négyórás beszélgetésen, amit a héten valamikor folytatunk" - mesélte a férfi.

Fejős Éva nem kívánt nyilatkozni a történtekről egyelőre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.