Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből. A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól. Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket!

Gombasaláta

Hozzávalók:

  • 30 dkg gomba
  • 1 db lilahagyma
  • 1 db fokhagyma
  • 1 db mángoldlevél
  • bazsalikom
  • bors
Forrás: Videa

Elkészítése:

Az alapanyagokat összevágom, olajjal és balzsamecettel meglocsolom, majd összekeverem.

Gombapástétom

Hozzávalók:

  • 30 dkg gomba
  • 1 db újhagyma
  • 1 db lilahagyma
  • 1 db fokhagyma
  • 1 db mángoldlevél
  • bazsalikom
  • bors
  • olaj
  • szójaszósz
Forrás: Videa

Elkészítése: 

A gombát nagy lukú reszelőn lereszelem, egy kis olajon megpirítom. Sózom, borsozom, és nagy hőfokon megpirítom. A hagymát, fokhagymát, lilahagymát, bazsalikomot felszeletelem és hozzáadom. Szójaszószt locsolok rá, végül egy kis citromot is.

Nézd meg a teljes adást itt: