A hét az MTV EMA díjátadóval indult, majd jöttek sorban a gálák és filmpremierek. Mutatjuk is a legemlékezetesebb szetteket a vörös szőnyegről.

Dior

Naomi Watts és Kirsten Dunst ugyanazon az eseményen viseltek egy-egy hasonló Dior ruhát. Mindkettő galléros volt, illetve tüllel és áttetsző anyagokkal álmodták meg a tervezők. Talán a díszes hímzés miatt, vagy azért, mert Naomi Wattsnak jobb a kisugárzása, az ő ruháját sokkal jobban szerettük.

Kirsten Dunst, Naomi WattsForrás: Northfoto

Pizsamahatás

Még mindig él a pizsamatrend. Ezúttal a The Walking Dead és a Star Trek sztárja, Sonequa Martin viselt csipkés kombinét, amit egy kabáttal egészített ki. A sorozatszínésznő, Anabelle Acosta ruhája pedig egy elegáns köntösre hajazott, de hozzátesszük, hogy nagyon is jól állt neki.

Anabelle Acosta, Sonequa MartinForrás: Northfoto, Getty Images

Combvillantók

Sylvester Stallone 19 éves lánya, a modellkedéssel kacérkodó Sistine mini bőrnadrágban és zakóban jelent meg az InStyle magazin gáláján. Ugyanezen a rendezvényen Peyton List egy babydollszerű kis ruhában lépdelt a vörös szőnyegen.

Sistine Stallone, Peyton ListForrás: Getty Images

A hét legrosszabbjai

Emma Roberts kockás ruhájára egy hatalmas masni volt applikálva, ami elképesztően rosszul nézett ki: egyszerűen béna volt az egész. A Megjött Apuci 2. részének brit premierjén Tallia Storm okozott feltűnést. A magassarkúval viselt melegítő ugyan már bevett szokásnak számít, de egy filmpremieren még mindig elég groteszk hatást kelt.

Emma Roberts, Tallia StormForrás: Getty Images