Szexi fotósorozat VV Seherezádéról - Fehérneműben fotózták

Forrás: Instagram/DJ Seherezádé -
szexi Seherezádé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 10 kilótól szabadult meg VV Seherezádé, aki most egy szexi fotózást is bevállalt.

Kemény edzésbe kezdett néhány hónapja Seherezádé, a kitartó munkának hála pedig alaposan lefogyott és kockásra gyúrta a hasát. Nem titkolt vágya, hogy párjával hamarosan családot alapítson, de előtte még úgy döntött, megörökíti bombaformáját, és bevállalt egy szexi fotósorozatot.

A fehérneműs fotók Seherezádéról itt érhetőek el.

Sziasztok!Úgy döntöttem készítenem kell egy posztot azoknak a hölgyeknek akik azzal a problémával írnak rám,hogy segítsek úgy ,hogy pajzsmirigy problémával küzdenek,inzulin rezisztenciával stb.Egyet még nem tudtok rólam sajnos jó ideje kiderült ,hogy tachycardiával küzdök,(rendkívül magas pulzus),gyógyszert is kell szednem ,hogy ne menjen tönkre a szívem,állítólag ez lehet egy kezdődő pajzsmirigy problema is (legalábbis ezt mondták egy éve a kardiologián) vagy a sok stressz a sok irodai munka ahol problémás ügyeket kezeltem,a sok utazás anno mint Dj egyszóval bármi.Én a prímér prevencióban tevékenykedek,tehát egészséges emberek testét tudom teljesen átformálni annak ellenére ,hogy én is küzdök valószínű pajzsmirigy alulmükődéssel.Célom a betegség kifejlődésének megakadályozása ,az egészség általános védelmével.De mivel az én végzettségem főként egészséges emberek lefogyasztására alkalmas ,nem szeretnék orvosok munkájába belekontárkodni amíg nem lesz meg az erre irányuló képzettségem is.Tehát olyan vendégekkel nem tudok foglalkozni akik ilyen "betegségekben" szenvednek.Köszönöm a megértést csajok!Ettől függetlenül nincs lehetetlen hisz látjátok,pár hónap alatt,hogy átformáltam a testem és továbbra is hozok majd a mindennapjaimból hasznos tanácsokat betegséggel küzdőknek is. #fitnessmodel #fitnessmotivation #weightloss #transformation #weightlossjourney #weightlosstransformation #weightlossgoals #athlete#competition #competitor#athlete #fitlifestyle #fitfam

Seherezade Vivienne Nay (@seherezadenay) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.