Szabó Zsófiék már a célegyeneseben vannak: már az is kiderült, hogy a kisbaba egy magánklinikán fog megszületni.

Ahogy azt már megírtuk, bombaként robbant Szabó Zsófi terhességének híre, hiszen sokáig úgy tűnt, hogy a műsorvezető egészségügyi állapota miatt a gyermekáldás még egy darabig várat magára. Éppen ezért mindenki nagyon meglepődött, mikor a szőke sztár a terhességről kezdett mesélni

Azóta pedig rengeteg fotót láthattunk a sztár gömbölyödő pocakjáról, és arról is, ahogyan a kisbaba érkezésére készülnek Zsoltival. Most pedig az is kiderült, hogy milyen körülmények között fog megkérkezni a kis csemete.

Szabó Zsófi már ailg várja, hogy a karjaiban tarthassa a babájátForrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook

A hírek szerint Zsófiék egy magánklinikán fognak szülni, ahol egy jól felszerelet műtő is rendelkezésre áll, ha esetleg szükség lenne rá. Lehetőség van császármetszéssel és természetes úton történő szülésre is, és ami különlegesség, hogy ebben az intézményben mindkét esetben jelen lehetnek az apukák. 

Ráadásul a rideg kórházi falak helyett barátságos, otthonos szobákban vajúdhatnak és lábadozhatnak az anyukák. A klinika weboldala szerint a legolcsóbb csomag 600.000 Ft. Ezért cserébe a mama és a papa 2 éjszakát tölthet a klinikán, és a baba mindvégig velük lehet. Emellett napi háromszori étkezés és speciális nővérszolgálat is igényelhető, nem beszélve a tévéről és az internetről sem. 

Azt nem tudni, hogy Zsófiék pontosan milyen csomagot választottak, de egy közeli ismerősük elmondása szerint semmilyen különleges igényük nem volt. Csupán a biztonságra törekszenek - írta meg a Bors.