Felismerhetetlen lett Stockard Channing. Sajnos nem az öregedés ártott neki a legtöbbet, hanem a rengeteg szépészeti beavatkozás. 

Nemrég interjú készült Stockard Channinggal, akit legtöbben a Grease című alapmű kapcsán ismertek meg jobban. Mint tudjuk, az akkor 34 éves színésznő egy önmagánál jóval fiatalabb karaktert játszott, ám ez egyáltalán nem jelentett gondot a számára, hiszen fantasztikus megjelenésnek örvendett. 

Stockard Channing nagyon megöregedettForrás: Getty Images

Az 1978-as produkció óta azonban eltelt néhány évtized, ami nyilvánvalóan minden akkori szereplőn meglátszik. Stockard Channing azonban durván belecsapott a plasztikáztatás sűrűjébe, és a túlzásnak köszönhetően ma már rá sem lehet ismerni sajnos. 

A Twitteren sorra jelennek meg a kommentek a fotója kapcsán, többen is sérelmezik, hogy nem tudott beletörődni az öregedésbe, és eltorzította a természetes megjelenését. Az ominózus képet itt tudod megtekinteni.  

Így lett plasztikrém Nicole Kidman
1 millió dolláros átváltozás - Nicole Kidman lebukott. A színésznő eddig azt állította, hogy soha semmiféle plasztikai műtétje nem volt, csak botoxoltat. Most viszont bizonyíték is van arra, hogy lódított. Olvass tovább itt...