Így lett plasztikrém Nicole Kidman: kiderült, mennyit költött műtétekre

Forrás: Getty Images -
plasztikai műtét plasztikrém Nicole Kidman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1 millió dolláros átváltozás - Nicole Kidman lebukott. A színésznő eddig azt állította, hogy soha semmiféle plasztikai műtétje nem volt, csak botoxoltat. Most viszont bizonyíték is van arra, hogy lódított.

Az amerikai OK! magazin kiderítette, hogy Kidman körülbelül 1 millió dollárt költött el plasztikai sebészeknél. Pár beavatkozásnak a konkrét árát is megtudták.

Kiderült, Nicole Kidman körülbelül 1 millió dollárt költött el plasztikai sebészeknél Forrás: Getty Images


63.200 dollárt költött új fogakra és az ínyének megoperálására, 70.500 dollárna kerültek a különböző feltöltések. Az orra és a szája szegletei között húzódód ráncok elntüntetés miatt valószínáleg megszámlálhatatlanul sokszor szúrták meg a 20 év alatt (Nicole most 50 éves, és 30 éves korában kezdett el plasztikáztatni.) A botoxoltatásai körülbelül 120.000 dollárt vittek el, az orr- és szemhéjműtétje valahol a 20.000 és 45.000 dollár között mozoghatott. Ezen kívül volt még mellműtétje, arc-liftingje, ajakfeltöltése, és különböző lézeres arckezelései. A lap szerint így minden együtt 1 millió dollára rúg.

Olga Loera idomaitól eláll az ember szava: fotó! http://www.life.hu/trend/20171116-olga-loera-dobbenetesen-szexi.htmlOlga Loera egy igen különleges szépség. Ráadásul elől-hátul olyan tökéletes, mintha körzővel rajzolták volna. TrendOrigoAngelina Jolie aggasztóan sovány: fotó! http://www.life.hu/trend/20171116-aggasztoan-sovany-lett-angelina-jolie.htmlA hollywoodi sztár egyre rosszabbul fest: a soványsága talán már aggodalomra ad okot. Trend--Abigail Ratchford naptára felforrósítja a 2018-as évet: fotók! http://www.life.hu/trend/20171116-ilyen-lesz-abigail-ratchford-szexi-naptara.htmlAbigail Ratchford 2018-as naptára nagy erőkkel készül, és a szexi szépség már ízelítőt is mutatott belőle. TrendOrigoDér Heni önvizsgálatot tartott: vannak nálam sokkal szebbekhttp://www.life.hu/trend/20171116-der-heni-onvizsgalatot-tartott-vannak-nalam-sokkal-szebbek.htmlDér Heni volt az egyik vendég Várkonyi Andrea műsorában, a Micsoda Nők!-ben, ahol elárulta, sikerült teljes mértékben elfogadnia önmagát. Trend--Sirokai Diána félmeztelenül pózol: fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20171116-elkepesztoen-szexi-bugyi-nelkul-sirokai-diana.htmlSirokai Diána félmeztelen felvételei egyértelműen felrobbantották az internetet. TrendOrigoÍgy néztek ki a szupermodellek, amikor először léptek kifutórahttp://www.life.hu/trend/20171114-igy-neztek-ki-a-szupermodellek-amikor-eloszor-leptek-kifutora.htmlA leghíresebb topmodellek is egy első fotózással és egy első kifutós szerepléssel kezdték a pályát. Az első híres manökenekről, a kilencvenes évek szupermodelljeiről, a kétezres és az elmúlt évek felfedezettjeiről mutatjuk most meg, hogy néztek ki, amikor először lépdeltek végig a kifutón. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.