Jó évet zárunk, ami a kockás hasak villantását illeti, a fitneszőrült magyar celebek nem rejtegették izmos testüket. Szavazd meg, melyik a legdögösebb kockahas a hazai sztárvilágban!

Rubint Réka

A fitneszkirálynő jól tudja, mikor kell leginkább mitoválni a rajongóit. Ezt a képet ugyanis januárban töltötte fel Instagram-oldalára, mert ahogy a mondás is tartja: a nyári alak télen készül. 

Rubint RékaForrás: Instagram/Rubint Réka

Rubint Rella  

A mezőny legfiatalabb versenyzője Rubint Réka 19 éves unokahúga. Rubint Rella két évvel ezelőtt tűnt fel Réka fitnesz DVD-jén, akkor figyelt fel rá az ország. Rella azóta igazi fitneszőrültté nőtte ki magát, mondhatni az utánpótlás példaképe lett. 

Rubint RellaForrás: Instagram/Rubint Rella

VV Seherezádé  

A villa után sokáig lemezlovasként járta az országot, ma elsősorban táplálkozási tanácsadóként dolgozik, illetve fitneszmodellként is megmérettette már magát. Nem véletlen tehát ez az őrületes kockahas.

VV SeherezádéForrás: Instagram/VV Seherezádé

Sáfrány Emese  

Aleska évek óta a légtáncban teljesedik ki. Fantasztikus eredményekkel zárja a különböző bajnokságokat, Instagram-oldalán pedig trükkös mutatványokkal, elképesztő spárgákkal és kockahassal kápráztatja el rajongóit. 

Sáfrány EmeseForrás: Facebook/Sáfrány Emese

Bálizs Anett  

A Jóban Rosszban Fannija február óta arra készül, hogy az őszi versenyszezonban megmérettesse magát fitneszmodellként. A színésznő elképesztő formát ért el, nem is csoda, hogy a Fitparádén 1. helyezést ért el kategóriájában.

Bálizs AnettForrás: Instagram/Bálizs Anett hivatalos oldala

Zimány Linda

Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy az őszi Fitparádéra Zimány Linda is hónapok óta készült. Exkluzív interjúnkban azt is elárulta Linda, milyen nehézségekkel nézett szembe a felkészülés alatt. A sok edzés és az önmegtartóztatás nem volt hiába: Bálizs Anett mögött ezüstéremmel zárta a versenyt

Zimány LindaForrás: Asztalos Dávid